Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-14 16:35:13 +0300 Νέα σειρά περιποίησης μαλλιών από την Weleda Περιποίηση μαλλιών από την Weleda

Περιποίηση μαλλιών από την Weleda

Περιποίηση μαλλιών από την Weleda 470 900
Νέα σειρά περιποίησης μαλλιών από την Weleda
O δρόμος για υγιή μαλλιά περνάει μέσα από την φύση

Η Weleda πέτυχε τη δημιουργία της πιο «φυσικής» περιποίησης για τα μαλλιά που είναι διαθέσιμη στον κόσμο: δίχως SLS (Θειικό Λαουρικό Νάτριο), parabens, συντηρητικές ουσίες και τεχνητά αρώματα. Με ολιστική σύνθεση, τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση NATRUE, που σημαίνει πως πληρούν τα αυστηρά κριτήρια NATRUE, ώστε να εγγυάται η χρήση φυσικών συστατικών και διαδικασιών παραγωγής. Όλα τα συστατικά είναι ήπια και φιλικά προς το δέρμα, ώστε να απελευθερωθεί η φυσική δύναμη και ομορφιά των μαλλιών.

Τα φυτά που επιλέχθηκαν ως πρωταγωνιστικά συστατικά, αποτελούν δημητριακά, λόγω των κοινών στοιχείων μεταξύ των δημητριακών και των μαλλιών, καθώς και τη δράση που έχουν στα μαλλιά, προσφέροντας αναδόμηση, θρέψη και προστασία σε μαλλιά και δέρμα. 

Τα δημητριακά:

Κεχρί: χρησιμοποιείται για τα κανονικά μαλλιά, βοηθώντας να διατηρηθεί η υγιής δομή της κάθε τρίχας. Το κεχρί έχει ισχυρή προστατευτική δράση και προσφέρει πλούσια τροφοδότηση πυριτικού οξέως από τους εξωτερικούς φλοιούς του.

Βρώμη: Τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά εμφανίζουν φθορά στον εξωτερικό φλοιό της τρίχας. Η Weleda χρησιμοποιεί τη δράση αναδόμησης της βρώμης για να επαναφέρει το φθαρμένο προστατευτικό φλοιό. 

Σιτάρι: Το τριχωτό που έχει τάση για πιτυρίδα παρουσιάζει έλλειψη ισορροπίας. Για την αναδόμηση και την αναζωογόνηση των φυσικών λειτουργιών του τριχωτού, η Weleda χρησιμοποιεί την εξισορροπητική δράση του ελαίου φύτρων σίτου για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πιτυρίδας και των νιφάδων στο τριχωτό, δίχως να προκαλεί ερεθισμούς. 

 www.weleda.gr

  www.facebook.com/Weleda.Greece

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας