Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-01-12 09:51:49 +0200 Μαθαίνουμε για του ήρωες του 1821 και τα κατορθώματά του μέσα από τον πιο δημιουργικό διαγωνισμό της χρονιάς! Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής: Οι "Καθημερινοί 'Ηρωες" στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής: Οι "Καθημερινοί 'Ηρωες" στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής: Οι "Καθημερινοί 'Ηρωες" στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης 470 900
Μαθαίνουμε για του ήρωες του 1821 και τα κατορθώματά του μέσα από τον πιο δημιουργικό διαγωνισμό της χρονιάς!

Η επαφή του παιδιού με την Τέχνη είναι παιδεία και δημιουργία. Φέτος, με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει τον πιο δημιουργικό διαγωνισμό με σκοπό την αναβίωση των κατορθομάτων των μεγάλων ηρώων της εποχής εκείνης. 

Μέσα από την καινούρια μας ψηφιακή πλατφόρμα, τα παιδιά ανακαλύπτουν τρόπους δημιουργίας, παίρνουν πληροφορίες και αποκτούν γνώσεις που τα μυούν στο σύμπαν της Ιστορίας και της Τέχνης.

Με αφορμή την έκθεση «Αρχαιολατρεία και Φιλελληνισμός. Συλλογή Θανάση και Μαρίνας Μαρτίνου», στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Μουσείο καλεί τα παιδία τα παιδιά, ηλικίας 4 μέχρι και 15 ετών, να ζωντανέψουν τους δικούς τους «Καθημερινούς Ήρωες»!

Μέσα από πίνακες, γλυπτά και άλλα αντικείμενα τέχνης, ψάχνουμε και μαθαίνουμε για τους Ήρωες του τότε και τους συνδέουμε με τους σύγχρονους Ήρωες του τώρα.

Ποιοι είναι οι δικοί σου Καθημερινοί Ήρωες, και τι τους κάνει να ξεχωρίζουν;
Τους βλέπουμε γύρω μας, τους φανταζόμαστε και τους ζωγραφίζουμε, κάνοντάς τους ακόμα πιο μοναδικούς!

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή ενώ το ταξίδι άκρως εκπαιδευτικό και δημιουργική απασχόληση στα παιδιά, τον αρκετό χρόνο που παραμένουν σπίτι. 

Για να λάβετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας