Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-04-19 11:08:20 +0300 Κάνουμε την οργάνωση και το συμμάζεμα του παιδικού δωματίου παιχνιδάκι! Παιδικό δωμάτιο: 8 έξυπνοι τρόποι τακτοποίησης & οργάνωσης

Παιδικό δωμάτιο: 8 έξυπνοι τρόποι τακτοποίησης & οργάνωσης

Παιδικό δωμάτιο: 8 έξυπνοι τρόποι τακτοποίησης & οργάνωσης 470 900
Κάνουμε την οργάνωση και το συμμάζεμα του παιδικού δωματίου παιχνιδάκι!

Πόσες φορές πρέπει να πούμε στο μικρό μας να μαζέψει τα πράγματά του που είναι διασκορπισμένα σε όλο το σπίτι μέχρι πραγματικά να το κάνει; Κάνενα παιδί δε συμπαθεί τις δουλειές του σπιτιού και η οργάνωση του παιδικού δωματίου φαίνεται βουνό! 
 
Υπάρχουν όμως κάποιες κατασκευές που κάνουν το συμμάζεμα του δωματίου παιχνιδάκι.

Η θήκη δίπλα στο κρεβάτι


Μία τέτοια θήκη βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι , δεν πιάνει χώρο και μπορούμε να έχουμε πάντα τα παραμύθια και τα βιβλία του μικρού μας οργανωμένα και δίπλα μας! 

 

Το καδράκι με τα τσιμπιδάκια


Όποια μαμά έχει κοριτσάκι ξέρει πολύ καλά ότι το φτιάξιμο μαλλιών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το πιθανότερο είναι η μικρή σας πριγίκπισσα να έχει δεκάδες τσιμπιδάκια και κορδελίτσες και αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος να τα έχετε πάντα μαζεμένα και τακτοποιημένα.

 

Βιβλιοθήκη από καφάσια


Λίγος περισσότερος χώρος στο παιδικό δωμάτιο είναι πάντα χρήσιμος! Μία πολύ οικονομική λύση είναι μία χρωματιστή βιβλιοθήκη από καφάσια! Δώστε της το ύψος και τα χρώματα που θέλετε!

 

Οργανώνοντας τα lego


Τα lego είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών και συνήθως βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλο το σπίτι. Η λύση; Φτιάχνουμε μικρά καλαθάκια και τα τακτοποιούμε ανάλογα με το χρώμα τους!

 

Μολυβοθήκες με άποψη


Αντί να έχουμε τα μολύβια, τους μαρκαδόρους και τα στυλό του μικρού μας σκόρπια στο δωμάτιο ή στην τσάντα, μπορούμε να φτιάξουμε μερικές μολυβοθήκες και να τα τακτοποιήσουμε ανάλογα με το είδος τους. 

 

Καλαθάκια κάθε είδους


Τα καλάθια και τα κουτιά θα μας λύσουν τα χέρια. Μπορούμε να βρούμε ή να φτιάξουμε κάθε λογής καλαθάκι ή κουτί και να το χρησιμοποιήσουμε σαν αποθηκευτικό χώρο. Τα πάντα έτσι θα είναι οργανωμένα και τακτοποιημένα.

 

Κούνια για τα λούτρινα κουκλάκια


Τα λούτρινα κουκλάκια πολλές φορές καταλαμβάνουν όλο το δωμάτιο του μικρού μας. Ένας έξυπνος και πολύ όμορφος τρόπος να είναι πάντα τακτοποιημένα είναι να δημιουργήσουμε μία κούνια όπως αυτήν που βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία.

 

Ντουλάπα παντός καιρού!


Η επίτευξη και διαχείριση μίας οργανωμένης ντουλάπας είναι δύσκολη υπόθεση. Για ζακετούλες, μπουφάν, πιτζάμες και ό,τι άλλο φοράει συχνά το μικρό μας μπορούμε να βρούμε ή να φτιάξουμε μία εξωτερική ντουλάπα. 

Πηγή: babble.com

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας