Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-07-21 13:37:35 +0300 Ιδέες για ένα babyshower αξέχαστο babyshower, γεμάτο παιχνίδι. Babyshower

Babyshower

Babyshower 470 900
Ιδέες για ένα αξέχαστο babyshower, γεμάτο παιχνίδι.

Το babyshower, μόδα που έχει έρθει εξ Αμερικής αρχίζει να διαδίδεται τον τελευταίο καιρό και στα μέρη μας.

Οι φίλες της μαμάς της ετοιμάζουν ένα μεγάλο πάρτι για να καλωσορίσουν το νεογέννητο. Δώρα, μπισκότα και χρώμα παντού είναι τα βασικά συστατικά για ένα σούπερ babyshower.

Εμείς βρήκαμε παιχνίδια για να απασχολήσετε τους καλεσμένους σας αλλά και να κάνετε το πλέον αξέχαστο babyshower. 

To πρώτο του πορτραίτο
Δίνουμε σε όλους τους καλεσμένους από μια κόλλα λευκό χαρτί και μαρκαδόρους. Προσοχή! Οι μαρκαδόροι πρέπει να μην είναι ανεξίτηλοι και να ξεπλένονται εύκολα. Στην συνέχεια θα πρέπει να τοποθετήσουν το χαρτί στο μέτωπό τους και να ζωγραφίσουν πως νομίζουν πως θα είναι το μωρό! Εννοείται πως το αποτέλεσμα θα το δουν μόνο στο τέλος! 

 

 

 

Μωρό από πλαστελίνη
Δίνουμε σε κάθε καλεσμένο μας από ένα διαφορετικό χρώμα πλαστελίνης. Το ζητούμενο; Mέσα σε 15 λεπτά θα πρέπει να έχουν φτιάξει το πιο όμορφο μωρό! Ακόμη και αν κάποιοι δεν είναι καλλιτεχνικές φύσεις, σίγουρα θα λατρέψουν το παιχνίδι με την πλαστελίνη και θα θυμηθούν τα παλιά χρόνια. 

 

 

Σπάσανε τα νερά
Το προηγούμενο βράδυ από το babyshower φτιάχνουμε ένα διαφορετικό παγάκι. Μέσα στην παγοκύστη τοποθετούμε μικρά πλαστικά μωρά και στη συνέχεια βάζουμε νερό και τα βάζουμε στην κατάψυξη. Όταν έρθουν οι καλεσμένοι τους προσφέρουμε το ποτό τους με αυτά τα παγάκια. Όποιου λιώσει πρώτο το παγάκι φωνάζει "Έσπασαν τα νερά και είναι ο νικητής!"

 

 

Μπαμπά ώρα για φαγητό
Αν στο babyshower είναι καλεσμένοι και οι φίλοι του μπαμπά τότε αυτό το παιχνίδι είναι μια πολύ καλή επιλογή. Φοράμε στα αγόρια μια πλαστική σακούλα - για να μην λερωθούν και τα κορίτσια της παρέας πρέπει με κλειστά μάτια ... να τους ταίσουν! Κάποιοι θα μείνουν νηστικοί! 

 

 

 

Μήνυμα στην ... πάνα
Αγοράζουμε πάνες και μαρκαδόρους. Πριν φύγουν οι καλεσμένοι τους ζητάμε να γράψουν ένα απόφθεγμα μια ευχή ή ότι αυτοί επιθυμούν στην πάνα. Ένα διαφορετικό αναμνηστικό που θα εκτιμήσουν η μαμά και ο μπαμπάς όταν αλλάζουν το μωρό. 

 

 

Η απαγορευμένη μέρα
Γράφουμε σε ένα πίνακα την απαγορευμένη λέξη της βραδιάς. Για παράδειγμα, προειδοποιούμε τους καλεσμένους πως δεν πρέπει να πουν την λέξη "μωρό". Κάθε φορά που κάποιος πει τη λέξη αυτή παίρνει από ένα μανταλάκι! Καταλαβαίνετε πως .. αυτός με τα περισσότερα μανταλάκια πάνω του μέχρι το τέλος τoυ babyshower, είναι ο χαμένος. 

 

 

Πόσο κοστίζει; 
Στο κεντρικό τραπέζι του σαλονιού σκορπάμε πράγματα του μωρού και τιμές. Σκοπός του παιχνιδιού είναι οι καλεσμένοι να μαντέψουν πόσο κοστίζει το κάθε πράγμα. Αυτός που θα κάνει την πιο κοντινή μαντεψιά είναι και ο νικητής. 

 

 

Πηγή: fitpregnancy.com/

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας