Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-12-03 12:16:46 +0200 Η Sandra Bullock στα 51 της έγινε μανούλα για δεύτερη φορά! Μία κόρη για τη Sandra

Μία κόρη για τη Sandra

Μία κόρη για τη Sandra 470 900
Η Sandra Bullock στα 51 της έγινε μανούλα για δεύτερη φορά!

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Το 2010 έγινε για πρώτη φορά μαμά υιοθετώντας το γιο της Louis και πέντε χρόνια αργότερα, καλωσορίζει το νέο μέλος της οικογένειας, την 3χρονη Laila!

"Όταν είδα τη Laila για πρώτη φορά, ήμουν σίγουρη ότι αυτό είναι το παιδί που έπρεπε να υιοθετήσω! Το ίδιο συνέβει και με τον Louis. Νιώθιω σαν να ήρθαν τα σωστά παιδιά, στη σωστή στιγμή."

Οι προσπάθειες της ηθοποιού να μεγαλώσει την οικογένειά της, όπως η ίδια εκμυστηρέυτηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, ξεκίνησαν πριν από 3 χρόνια με τον Louis να τη βοηθάει πρώτος από όλους.

"Όταν πρωτοήρθε η Laila στο σπίτι καταλάβαινα ότι φοβόταν. Το μόνο που ήθελα ήταν να καταλάβει ότι εγώ και ο αδερφός της δε θα πηγαίναμε πουθενά."

Τα δύο αδέρφια έχουν ήδη δημιουργήσει μία πολύ δυνατή σχέση και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γλυκιά ηθοποιός, στο σπίτι οι κούκλες και το ρόζ έχουν αναμειχθεί με τα Lego και τους Batman! 

Η Sandra Bullock αναφέρει επίσης και τους λόγους που κρατούσε τις προσπάθειές της να υιοθετήσει ένα ακόμα παιδι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. "Ήθελα να προστατέψω τη Laila. Μου έχει τύχει να μας τραβήξει φωτογραφία παπαράτσι χωρίς καν να τον αντιληφθώ  και την άλλη μέρα αυτή η φωτογραφία να βρίσκεται στα περιοδικά και στο διαδίκτυο. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποιήσα ότι έπρεπε να την προστατέψω. Τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει σε ανάδοχες οικογένειας, τις περισσότερες φορές έχουν απομακρυνθείλ βίαια από τις οικογένειες τους όταν ακόμα ήταν μωρά και δεν ήθελα να δημιουργήσω επιπλέον ψυχικά τραύματα στην Laila, εξαιτίας της δουλειάς μου." 

Ο σύντροφος της ηθοποιού, Bryan Randall βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και μάλιστα ήταν αυτός που τράβηκε τις φωτογραφίες για το τεύχος του People. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας