Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-23 15:28:40 +0200 Μετά τον πρίγκιπα George και τη μικρή Charlotte, αυτό είναι το πιο διάσημο βασιλικό μωρό! Ένας πρίγκιπας από την Ανατολή

Ένας πρίγκιπας από την Ανατολή

Ένας πρίγκιπας από την Ανατολή 470 900
Μετά τον πρίγκιπα George και τη μικρή Charlotte, αυτό είναι το πιο διάσημο βασιλικό μωρό!

Ο βασιλιάς Jigme Khesar Namgyel Wangchuck και η βασίλισσα Jetsun Pema έγιναν για πρώτη φορά γονείς μερικές εβδομάδες πριν και χθες μας σύστησαν για πρώτη φορά το διάδοχο του θρόνου του Μπουτάν!

Μπορεί ο πρίγκιπας George και η μόλις λίγων μηνών πριγκίπισσα Charlotte να είναι είναι τα πιο διάσημα βασιλικά μωρά, αυτός ο μικρούλης όμως έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις. 

Με αφορμή τα 36α γενέθλιά του, ο βασιλιάς έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου του, που αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το όνομά του, τα δημοσιεύματα τον αποκαλούν Dragon Prince. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό με άλλα μέλη της οικογένειας φορώντας τα καλά τους και κρατώντας αγκαλιά το γιο τους. 

Η φωτογραφία που ξεχωρίζει είναι αυτή που δείχνει το μικρό πρίγκιπα από κοντά! Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν αρκετά φιλικές σχέσεις με το βασιλικό ζευγάρι και είναι πολύ πιθανό να το επισκεφτούν σύντομα για να ευχηθούν για το νέο μέλος της οικογένειας! 

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας