Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-30 10:45:31 +0300 Η Αέλια κάνει ορειβασία και η Κατερίνα Καραβάτου απαθανατίζει τη στιγμή! Απογευματινές δραστηριότητες

Απογευματινές δραστηριότητες

Απογευματινές δραστηριότητες 470 900
Η Αέλια κάνει ορειβασία και η Κατερίνα Καραβάτου απαθανατίζει τη στιγμή!

"Πρώτα σταθεροποιούμε τα πόδια μας και μετά ανεβαίνουμε... Συγκεντρωμένοι στο στόχο, πάντα με προσοχή. Κάποια είναι και πάλι ευτυχισμένη!"

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο, μαμά και κόρη είναι αχώριστες! Η Αέλια σήμερα είναι πέντε χρονών και με ανυπομονησία περιμένει να γεννηθεί το αδερφάκι της. Η Κατερίνα Καραβάτου αρκετά συχνά μοιράζεται οικογενειακές της στιγμές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και φυσικά η Αέλια πρωταγωνιστεί! Στη δουλειά, στις βόλτες, στο σπίτι, στις παραστάσεις, η μικρή Αέλια είναι παντού!

 

Η Κατερίνα Καραβάτου σιγά σιγά μπαίνει στην τελική ευθεία και σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Δε σταματά στιγμή όμως να είναι στο πλευρό της κορούλας της και τη συνοδεύει σε όλες της τις δραστηριότητες. Χθες η μέλλουσα μανούλα ανέβασε μία φωτογραφία που μας εντυπωσίασε! Η 5χρονη Αέλια κάνει ορειβασία σε έναν τοίχο και πραγματικά φαίνεται να το έχει! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας