Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-03-29 14:20:07 +0200 Ο καιρός ανοίγει και μαζί του η διάθεση για ανοιξιάτικες χειροτεχνίες με το μικρό καλλιτέχνη μας. Ανοιξιάτικες χειροτεχνίες εμπνευσμένες από τη φύση!

Ανοιξιάτικες χειροτεχνίες εμπνευσμένες από τη φύση!

 Ανοιξιάτικες χειροτεχνίες εμπνευσμένες από τη φύση! 470 900
Ο καιρός ανοίγει και μαζί του η διάθεση για ανοιξιάτικες χειροτεχνίες με το μικρό καλλιτέχνη μας.

Τα παιδιά λατρεύουν τις χειροτεχνίες και η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να ασχοληθούμε με αυτές μικροί και μεγάλοι! Τα λουλούδια και η φύση είναι πηγές έμπνευσης και μας δίνουν ιδέες για τις πιο όμορφες και πρωτότυπες χειροτεχνίες.

1. Λουλουδάτες κορνίζες
Το χαρακτηριστικό της άνοιξης είναι φυσικά τα λουλούδια. Απολαύστε ένα περίπατο με το μικρό σας και μαζέψτε ό,τι λουλούδια σας αρέσουν. Φτιάξτε μικρές κορνίζες από χαρτόνι, βάλτε στο κέντρο τα λουλούδια σας και ντύστε τες με σελοφάν! Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

 

2. Σκατζόχοιροι και κουκουβάγιες
Ποιος θα το φανταζόταν ότι με ένα μόνο κουκουνάρι μπορούμε να κάνουμε κάτι τόσο εντυπωσιακό. Μαζέψτε μερικά κουκουνάρια και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

 

3. "Ήταν ένα μικρό καράβι..."
Λίγο πριν τις πρώτες βουτιές, φτιάχνουμε το πρώτο μας καραβάκι.  Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικά ξυλάκια, λίγη κόλλα και χρωματιστό χαρτί! Είστε έτοιμοι να σαλπάρουμε; 

 

4. Λαχανικά από πέτρες
Μαζέψτε μερικές πέτρες και χρησιμοποιώντας μπογιές, μετατρέψτε τις στα αγαπημένα σας λαχανικά και φρούτα!

Πηγή: parents.com 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας