Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-12-27 11:51:03 +0200 Πρόταση βιβλίου: Μια Μεγάλη Μέρα του Τίποτα

Πρόταση βιβλίου: Μια Μεγάλη Μέρα του Τίποτα

Πρόταση βιβλίου: Μια Μεγάλη Μέρα του Τίποτα 470 900
Το βιβλίο θίγει με μεγάλη προσοχή το δύσκολο θέμα της διαχείρησης του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και της προσκόλλησης στην τεχνολογία

«Άραγε, τι χειρότερο απ’ το να χάσεις το ηλεκτρονικό σου παιχνίδι σ’ ένα μέρος όπου δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να κάνεις;»

Το βιβλίο Μια Μεγάλη Μέρα του Τίποτα σε κείμενο και μια πραγματικά εκπληκτική εικονογράφηση της Beatrice Alemagna
(Μετάφραση: Βαγγέλης Σταυρόπουλος) θα το βρείτε στις Εκδόσεις Κόκκινο, μια εκδοτική με μια ιδιαίτερη ευαισθησία και ποιοτική προσέγγιση στον τομέα του παιδικού βιβλίου. 

Σε αυτό το μαγευτικό βιβλίο θα βρείτε την περιπέτεια ενός παιδιού την ημέρα που -ακριβώς- δεν είχε τίποτα να κάνει! Το βιβλίο θίγει με μεγάλη προσοχή το δύσκολο θέμα της διαχείρησης του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, αυτό που τα παιδιά περιγράφουν συχνά ως "μα, δεν έχω να κάνω τίποτα". Στο βιβλίο αυτή η μέρα είναι μια τέλεια ευκαιρία να ανακαλύψει τον κόσμο.

 

Ο τρόπος; Να χάσει το ηλεκτρονικό του παιχνίδι! Το παιδί στο βιβλίο, μέσα από ένα τυχαίο γεγονός, αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και να επικοινωνήσει ουσιαστικά με τη φύση και τους γύρω του. 

Σας θυμίζει κάτι; 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας