Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-05-11 12:15:31 +0300 Η μαία Ευαγγελία Χρηστάκου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για την φροντίδα μετά τον τοκετό Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τη φροντίδα μετά τον τοκετό

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τη φροντίδα μετά τον τοκετό

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τη φροντίδα μετά τον τοκετό 470 900
Η μαία Ευαγγελία Χρηστάκου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για την φροντίδα μετά τον τοκετό

 

Εννέα μήνες προετοιμασίας για την μεγάλη στιγμή, για την ώρα της γέννησης, για τον τοκετό. Προετοιμάζονται όλοι για την στιγμή εκείνη, για τον ερχομό του μωρού. Και μετά τι; 

Και τώρα τι κάνουμε; 

 

Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά στους νέους γονείς και οι ερωτήσεις και οι ανησυχίες κατακλύζουν την όμορφη αυτή στιγμή. 

 

Η νέα μαμά, ο νέος μπαμπάς και το μωράκι θα χρειαστούν βοήθεια και η Ευαγγελία Χρηστάκου το γνωρίζει πολύ καλά. Έτσι μέσα από το νέο της masterclass στην πλατφόρμα του Myparenthood.gr θα βοηθήσει τους νέους γονείς, εξηγώντας τους, όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τις μέρες μετά τον τοκετό. 

 

Πιο συγκεκριμένα θα αγγίξει θέματα που σχετίζονται με την σωματική άσκηση της μητέρας μετά την γέννα, την διατροφή της νέας μαμάς, τις ανάγκες του βρέφους αλλά και την περιποίησή του. 

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass

 

Η Ευαγγελία Χρηστάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι μαία, απόφοιτος του ΑΤΕΙ Αθήνας, τμήμα μαιευτικής. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση μονάδων υγείας του πανεπιστημίου Cnam της Γαλλίας. Είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου για την προώθηση του φυσικού τοκετού «Ευτοκία». 

 

Στόχος της; H γυναίκα να πάρει στα χέρια της τη δύναμη του τοκετού της και να γεννάει το παιδί της με τον τρόπο που επιθυμεί!

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας