Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-12-13 14:05:02 +0200 Μακιγιάζ με προϊόντα VICHY Για λαμπερές μαμάδες φέτος τα Χριστούγεννα

Για λαμπερές μαμάδες φέτος τα Χριστούγεννα

Για λαμπερές μαμάδες φέτος τα Χριστούγεννα 470 900
Η Vichy μάς προσκαλεί να υποδεχτούμε τις γιορτές, αναδεικνύοντας την ιδανική μας επιδερμίδα.

Καθώς το μακιγιάζ των γιορτών επιβάλει λάμψη, η Vichy έχει την πρόταση για μια επιδερμίδα εκθαμβωτική, καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες των γυναικών! 

DERMABLEND FLUID 
Για υψηλότερη κάλυψη, η Vichy προτείνει το DERMABLEND FLUID. Ένα προϊόν που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τις γυναίκες, αφού άλλαξε τα δεδομένα στο make-up υψηλής κάλυψης. Πρόκειται για ένα make-up ελαφρύ αλλά ταυτόχρονα χαρίζει μέγιστη κάλυψη, με μεγάλη διάρκεια. Εξασφαλίζοντας φυσικό, ματ αποτέλεσμα, χωρίς εφέ μάσκας, το DERMABLEND FLUID θα γίνει απαραίτητο αξεσουάρ των εορτών! Διαθέτει δείκτη προστασίας SPF 35, ενώ είναι διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις.

 

TEINT IDÉAL FLUID MAKE-UP
Για τις γυναίκες που αναζητούν πιο ελαφριά κάλυψη, η Vichy προτείνει το Teint Idéal Fluid Make-up. Με εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή, που έχει ως βάση το νερό, το Teint Idéal Fluid Make-up, απλώνεται εξαιρετικά εύκολα, χαρίζοντας ομοιομορφία στο χρώμα της επιδερμίδας. Παράλληλα, χάρη στις υγρές μικροπέρλες λάμψης και τις χρωστικές υψηλής καθαρότητας, προσφέρει ένα φωτεινό τελείωμα κάνοντας την επιδερμίδα πιο εκθαμβωτική, ενώ παράλληλα την περιποιείται. Τέλος, χάρη στους σφαιρικούς κόκκους πούδρας στη σύνθεσή του, η επιφάνεια της επιδερμίδας εξομαλύνεται και οι πόροι γίνονται λιγότερο ορατοί.


ΤΕΙΝΤ IDÉAL BRONZING POWDER 
Το Teint Idéal Bronzing Powder, είναι ένα προϊόν που θα σας κερδίσει! Χάρη στις έντονες χρωστικές που περιέχει, χαρίζει στην επιδερμίδα ένα μπρονζέ αποτέλεσμα, ενώ οι μικρο-πέρλες λάμψης προσφέρουν άμεση φωτεινότητα στην επιδερμίδα, τονίζοντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. 

 


ΤΕΙΝΤ IDÉAL ROLL-ON ILLUMINATOR
Για απόλυτη λάμψη, εφαρμόστε το Teint Idéal Roll-on Illuminator, το οποίο φωτίζει άμεσα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, με μία μόνο εφαρμογή. Με συμπυκνωμένη σύνθεση λεπτόρρευστης λάμψης, το Teint Idéal Roll-on Illuminator διαχέει τη λάμψη στα θαμπά σημεία του προσώπου, φωτίζοντάς το. Εφαρμόζεται στα ζυγωματικά, κάτω από τα φρύδια αλλά και στην εσωτερική γωνία των ματιών, ενώ για ένα δροσερό look, μπορείτε ακόμα και να το απλώσετε σαν σκιά!

 

 

Αποκτήστε τα τώρα εδώ!

Συμβουλή: Πριν το μακιγιάζ σας μην ξεχάσετε να καθαρίσετε πολύ καλά το πρόσωπό σας. Κάντε ένα βαθύ καθαρισμό και απλώστε μια μάσκα λάμψης! 

Δοκιμάστε την Masque Argile Purifiant Pores Μάσκα Αργίλου για Καθαρισμό & Σύσφιξη των Πόρων 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας