Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-12-06 11:41:52 +0200 Η La Roche-Posay υπόσχεται φέτος τις γιορτές, να προσφέρει αντιρυτιδική φροντίδα Γιορτινές μέρες με λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

Γιορτινές μέρες με λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

Γιορτινές μέρες με λαμπερή και νεανική επιδερμίδα 470 900
Η φροντίδα της La Roche-Posay κατά των ρυτίδων.

Με το πέρασμα του χρόνου και ενόψει των γιορτινών ημερών, όλες οι γυναίκες αναζητούν εκείνη τη λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες και φωτεινά, ξεκούραστα μάτια, που θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, οι γυναίκες επιθυμούν να ανακαλύψουν ξανά την εσωτερική τους λάμψη, να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία και γεμάτες αυτοπεποίθηση να απολαύσουν το γιορτινό κλίμα, χωρίς να ανησυχούν για τη γήρανση του δέρματός τους. Σύμφωνα με τους δερματολόγους, η επιβράδυνση στην ανανέωση των κυττάτων είναι αναπόφευκτη, το ίδιο και η έκθεσή μας στους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Αυτό που μπορεί όμως να αλλάξει είναι η φροντίδα που προσφέρουν οι γυναίκες στον εαυτό τους!

Η La Roche-Posay υπόσχεται φέτος τις γιορτές, να προσφέρει αντιρυτιδική φροντίδα σε κάθε τύπο δέρματος και να εξασφαλίσει νεανικά και λαμπερά μάτια μέσα από δύο μοναδικές σειρές, την Redermic [R], ιδανική για γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα, και την Redermic [C], με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C.

Αποκτήστε τη μοναδική σειρά της La Roche-Posay εδώ

Redermic [R] + Redermic [R] για τα μάτια 

H Redermic [R] διαθέτει μια αποκλειστική σύνθεση με Καθαρή Ρετινόλη + Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης, επιτρέποντας τη σταδιακή αποδέσμευση της βέλτιστης δόσης Ρετινόλης για αποτελεσματική επανόρθωση, ενώ παράλληλα σέβεται το όριο δυσανεξίας του δέρματος.

Ιδανική για τις γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα που αναζητούν αντιρυτιδική φροντίδα με υψηλή αποτελεσματικότητα για εντατική επανόρθωση των ρυτίδων και της ανομοιόμορφης όψης, αλλά και ασφάλεια για το δέρμα τους.

Η αποκλειστική σύνθεση με Καθαρή Ρετινόλη + Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης ενισχύεται με: 
LHA™: Αποκλειστικό δραστικό συστατικό των εργαστηρίων της La Roche-Posay με 6 φορές πιο ισχυρή απολεπιστική δράση από αυτή του Σαλικυλικού Οξέος και βέλτιστη ανοχή συνεισφέρει στην ομοιόμορφη όψη & τη διείσδυση της Ρετινόλης σε βάθος
Αδενοσίνη: Ενισχύει τη δράση της Ρετινόλης και επιπλέον προσφέρει άμεσα αποτελέσματα σε ρυτίδες και ανομοιόμορφη όψη
Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay: Φυσικά πλούσιο σε Σελήνιο, έχει αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση, συμβάλλοντας στην πρόληψη της γήρανσης.
Υαλουρονικό Οξύ: Για ενυδάτωση που διαρκεί!

Χάρη στη Redermic [R] για τα μάτια με περιεκτικότητα σε καφεϊνη, οι ρυτίδες λειαίνονται και οι μαύροι κύκλοι εξασθενούν ορατά, ενώ η περιοχή των ματιών δείχνει ξεκούραστη και το βλέμμα λαμπερό. Με ελαφριά και λεπτόρρευστη υφή, είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Απολαυστικά δροσερή στην εφαρμογή, προσφέρει εφέ «lifting».

Redermic [C] & Redermic [C] για τα μάτια

Με το πέρασμα του χρόνου, η συγκέντρωση της Bιταμίνης C στον οργανισμό μας μειώνεται, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ρυτίδες και το δέρμα να χάνει την ελαστικότητα και την ομοιομορφία του. Η REDERMIC [C] συνδυάζει τη δύναμη της καθαρής Βιταμίνης C με τη Μανόζη και τα Κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος, κάνοντας το δέρμα πιο ομοιόμορφο και λαμπερό.

Ιδανική για τις γυναίκες που αναζητούν ενισχυμένη δράση ενάντια στις ρυτίδες, την απώλεια σφριγηλότητας και την ανομοιόμορφη όψη του δέρματος, κάνοντάς το πιο ελαστικό και αντανακλώντας καλύτερά το φως.

Με υφή που “λιώνει” στην επαφή της με το δέρμα και γεμίζει τις ρυτίδες, αφήνει ένα βελούδινο τελείωμα. Ιδανική βάση για μακιγιάζ

Για τις ρυτίδες στα μάτια εμπιστευτείτε τη δύναμη της βιταμίνης C. Η Redermic [C] για τα μάτια αποτελεί μια αντιγηραντική φροντίδα που αποκαθιστά την σφριγηλότητα και διορθώνει την ανομοιόμορφη όψη, ενώ παράλληλα «γεμίζει» και επανορθώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες στο ευαίσθητο περίγραμμα των ματιών.

 

Φέτος τις γιορτές κάντε στον εαυτό σας το πιο όμορφο δώρο!  Αποκτήστε τη μοναδική σειρά της La Roche-Posay εδώ

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας