Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-10-06 13:02:30 +0300 Η Birthlight yoga, είναι ιδανική για όλες τις γυναίκες, τόσο γι’ αυτές που έχουν εξοικείωση με τη γιόγκα, όσο και γι’ αυτές που δεν είχαν μέχρι τώρα καμία επαφή Κύκλος 6 μαθημάτων για εγκύους

Κύκλος 6 μαθημάτων για εγκύους

Κύκλος 6 μαθημάτων για εγκύους 470 900
Ελάτε να γνωρίσετε την Birthlight yoga στον Κύκλο στην Ηλιούπολη

Προσφέρεται ένας κύκλος 6 μαθημάτων για εγκύους ή/και ζευγάρια, στον χώρο του Κύκλου στην Ηλιούπολη, κάθε Πέμπτη 6:00-7:30 μ.μ.

To όνομα Birthlight yoga, εμπεριέχει τόσο τη σημασία του να γεννάς «απαλά», χωρίς υπερβολική καταπόνηση, όσο και την πνευματική διάσταση της γέννας που συχνά ξεχνάμε. Οι πρακτικές της Βirthlitght yoga, είναι βασισμένες στην επιστήμη και διδάσκονται από καρδιάς με σκοπό να φροντίσουν συνολικά τη γυναίκα-μαμά.

Η Birthlight yoga, είναι ιδανική για όλες τις γυναίκες, τόσο γι’ αυτές που έχουν εξοικείωση με τη γιόγκα, όσο και γι’ αυτές που δεν είχαν μέχρι τώρα καμία επαφή

Έχει προσαρμόσει την πρακτική της κλασσικής γιόγκα, στο διάστημα από πριν τη σύλληψη, μέχρι και τον χρόνο μετά τον τοκετό. 

Χρησιμοποιεί τόσο μικροκινήσεις, όσο και ακολουθίες ροής της γιόγκα, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εγκύου, μέσα σε τάξεις που φροντίζουν και χαλαρώνουν την έγκυο και νέα μαμά, προσφέρουν μια διαρκή υποστήριξη που συχνά λείπει από την προετοιμασία για τη μητρότητα. 

Στα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν έγκυες μετά τη 15η εβδομάδα κύησης καθώς και οι σύντροφοί τους, σε γκρουπ με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Καθώς τα μαθήματα γίνονται στα πλαίσια πιστοποίησής  η χρέωση των μαθημάτων είναι στο επίπεδο μιας φιλικής συνεισφοράς για την συντήρηση του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο sofuka@gmail.com
Σοφία Δούμα, Μαία, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, Εκπαιδευτικός, Birthlight Perinatal Yoga 1o Επίπεδο.

Κύκλος
Ορφέως 15, Ηλιούπολη
Athens 16346

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας