Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-17 10:11:02 +0300 Κυριακή 15 Μαΐου 2016, η πιο επιτυχημένη Ανοιχτή Μέρα Μουσικής όλων των εποχών! Ανοιχτή Μέρα Μουσικής

Ανοιχτή Μέρα Μουσικής

Ανοιχτή Μέρα Μουσικής 470 900
Κυριακή 15 Μαΐου 2016, η πιο επιτυχημένη Ανοιχτή Μέρα Μουσικής όλων των εποχών!

Επιδόσεις μαθητών: Δέκα με τόνο. Ανταπόκριση κοινού: Δέκα με τόνο.

Το Ωδείο Φίλιππος Νάκας υποδέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες που αγαπούν τη μουσική και προσέφερε χαρά και γνώσεις σε όλους με περισσότερες από 30 συναυλίες, πολλά σεμινάρια, δοκιμαστικά μαθήματα και μικρά happenings, σε μια ολοήμερη γιορτή της μουσικής.

Περισσότεροι από 2.500 επισκέπτες - ενδιαφερόμενοι όλων των ηλικιών κατέκλυσαν από νωρίς όλους τους χώρους και τις αίθουσες διδασκαλίας. Ολόκληρες οικογένειες με τα παιδιά τους, μαθητές και φοιτητές είχαν συναντήσεις με δασκάλους όλων των οργάνων, συμμετείχαν στα δοκιμαστικά μαθήματα μουσικής προπαιδείας και την παρουσίαση μουσικών οργάνων, παρακολούθησαν σεμινάρια ειδικού ενδιαφέροντος, κινήθηκαν σε ρυθμούς jazz, pop και rock στο πεζοδρόμιο της Ιπποκράτους και χειροκρότησαν με την καρδιά τους τη συλλογική προσπάθεια της ορχήστρας Junior Strings, της παιδικής-νεανικής ορχήστρας, της παιδικής χορωδίας και της ορχήστρας εγχόρδων.

Στο φετινό Open Day το Ωδείο τίμησαν με την παρουσία τους οι Onirama, που έπαιξαν με ξεσηκωτικό κέφι γνωστά δικά τους κομμάτια συμπράττοντας με τους σπουδαστές του Ωδείου Αθανάσιο Λαζάρου (τσέλο) και Κώστα Κονήδα (σαξόφωνο), με αποτέλεσμα να γίνει το αδιαχώρητο στην οδό Ιπποκράτους. Στην ίδια σκηνή φιλοξενήθηκε το Takis Barberis group, αλλά και σύνολα σπουδαστών του Τομέα Μοντέρνας Μουσικής του Ωδείου.
Τους ευχαριστούμε.

Η ενθουσιώδης ανταπόκριση των επισκεπτών ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλους!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας