Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-28 11:35:52 +0300 Πώς πέρασαν οι διάσημοι γονείς το τριήμερο που μας πέρασε; Τα νέα του Instagram

Τα νέα του Instagram

Τα νέα του Instagram 470 900
Πώς πέρασαν οι διάσημοι γονείς το τριήμερο, εντός και εκτός συνόρων;

Άλλος ένας μήνας φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. 

Δευτέρα σήμερα και τα νέα, λόγω του τριημέρου της 25ης Μαρτίου αλλά και λόγω του Πάσχα που γιόρτασαν εκατομμύρια καθολικοί Χριστιανοί σε όλον τον κόσμο, είναι πολλά. Διάσημοι γονείς μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητας τους και μας αποκαλύπτουν πώς πέρασαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου. 

Ας ξεκινήσουμε με τη μανούλα Ρούλα Ρέβη. Ανήμερα της 25ης Μαρτίου η διάσημη φωτογράφος καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους με δύο φωτογραφίες. Από τη μία η μαμά Ρούλα βγάζει selfie με το ένα από τα δίδυμα και από την άλλη ο μπαμπάς Αποστόλης Τότσικας παίζει στο πάτωμα με το άλλο!

 

I woke up like this????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις

 

 

....and like this????????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις

 

Eν συνεχεία η Σοφία Καρβέλα, απαθανάτισε τον δύο μηνών γιο της, Νέστωρα. Ο μικρούλης είναι ξαπλωμένος στα πόδια της μαμάς του, λίγο πριν κοιμηθεί.

 

Little Croissant #babynestor

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης It Had To Be You. (@sofiakar_style) στις

 

Η εγκυμονούσα Ζέτα Δούκα μετράει αντίστροφα για να υποδεχτεί το μωράκι της. Μια ανάσα πριν τη μεγάλη μέρα, η μέλλουσα μαμά ποζάρει στο φωτογραφικό φακό διαβάζοντας το κλασικό παραμύθι "Η Κοκκινοσκουφίτσα".

 

Η Τζένη Μπαλατσινού εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο για να περάσει λίγο χρόνο με το γιο της. Βόλτες στη θάλασσα, ποδηλασία και μαγειρική ήταν μόνο μερικά από αυτά που έκαναν μαμά και γιος παρέα.

 

 

#run #baby

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jenny Balatsinou (@jennygr) στις

 

 

Μαγειρεύουμε παραδοσιακά!!????????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jenny Balatsinou (@jennygr) στις

 

Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει τη μαγειρική και το έχει αποδείξει! Έναν μήνα πριν το Πάσχα, η μανούλα έφτιαξε ήδη τα πρώτα της τσουρέκια που φαίνονται πεντανόστιμα. 

 

Και του χρόνου με υγεία!Μοσχομυρισε το σπιτι μας! #homesweethome

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Vandi (@desp1navandi) στις

 

Στο εξωτερικό χθες, Κυριακή, εκατομμύρια Χριστιανοί Καθολικοί γιόρτασαν το Πάσχα. Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και η οικογένεια Kardashian η οποία δεν παρέλειψε να ανεβάσει δεκάδες φωτογραφίες στο Instagram.  Αυτές που έκλεψαν τις εντυπώσεις είναι οι φωτογραφίες  με τη "νέα γενιά" Kardashian πάνω σε ένα παιδικό αμάξι, η φωτογραφία της North West με τα γυαλιά ηλίου της μαμάς της αλλά και το βίντεο όπου η North και η Penelope είναι ντυμένες λαγουδάκια!

 

FRIYAY

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

 

 

You guys I'm dying!!!!! Khloe sends us these videos all the time with our kids saying the funniest stuff! You have to go to her app and see this whole video!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

 

Η Hilaria Baldwin, λίγο μετά την ανακοίνωσή ότι σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν το πέμπτο μέλος της οικογένειάς τους και ανήμερα του Πάσχα, φωτογραφίζει τα παιδιά της με λευκά πελώρια αυτάκια στο κεφάλι!

Η Sarah Jessica Parker συνδύασε τη γιορτή του Πάσχα με τα γενέθλιά της.  Η διάσημη μανούλα φωτογράφισε την ιδιαίτερη τούρτα της και τα χεράκια των δίδυμων κορών της. 

 

Dearest @alyssa how do you do it? This is going on the plane with us. "Alyssa is good at everything" says Loretta. How right she is. Perfect you are. And I adore you. X, sj

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SJP (@sarahjessicaparker) στις

 

 

More birthday celebration but with gold nails. X, sj

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SJP (@sarahjessicaparker) στις

 

Ο David Beckham έχει τρελή αδυναμία στην κόρη του, Harper, και αυτό είναι γνωστό. Το Σάββατο η Victoria Beckham απαθανάτισε τον διάσημο μπαμπά να ράβει ρούχα για τις κούκλες της μικρής Harper και η φυσικά η φωτογραφία αυτή έκανε σε λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου!

 

Harper has daddy stitching her dollies dresses!!! We love you @davidbeckham ?? #lovingdaddy #proudmummy #familyfun ???? x vb

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

 

Η ηθοποιός Olivia Wilde μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο καθώς έπαιζε κρυφτό με τον γιο της. Ο μικρός αποφάσισε να κρυφτεί στην ντουλάπα του μπαμπά του, μη συνειδητοποιώντας ότι τα ποδαράκια του φαίνονται.

 

Hide and seek champion. #saturdays

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Olivia Wilde (@oliviawilde) στις

 

H Zoe Saldana, απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές με τους γιους της. Τα δίδυμα αγοράκια είναι πια 15 μηνών ετών και αξιολάτρευτα! 

 

#currentview #mowgli #twins #gemelos #goodfriday #viernessanto

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Zoe Saldana (@zoesaldana) στις

 

Μπορεί η παρακάτω φωτογραφία να μην ανέβηκε στο Instagram, αλλά ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, δε θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς.  Ο νέος μπαμπάς ταΐζει την κόρη του και το χαμόγελο λατρείας που είναι αποτυπωμένο στο πρόσωπό του μας κάνει να λιώσουμε!

 

Most important meeting of the day. #LeanInTogether

Δημοσιεύτηκε από Mark Zuckerberg στις Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας