Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 14:54:56 +0300 Μαγικά Χριστούγεννα στο Kidom με χριστουγεννιάτικες δράσεις και νέα παιχνίδια! Χριστούγεννα στο Kidom

Χριστούγεννα στο Kidom

Χριστούγεννα στο Kidom 470 900
Μαγικά Χριστούγεννα στο Kidom με χριστουγεννιάτικες δράσεις και νέα παιχνίδια!
Το Kidom στο Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά, βάζει τα καλά του και γιορτάζει τα Χριστούγεννα με χριστουγεννιάτικες δράσεις και νέα παιχνίδια!

Πανύψηλοι ξυλοπόδαροι, σκανδαλιάρικα ξωτικά, φανταστικοί μάγοι και φυσικά ο Άγιος Βασίλης δίπλα στο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα διασκεδάσουν τα παιδιά και όλη την οικογένεια όλες τις μέρες των γιορτών. 


Ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom τα περιμένει εντελώς ανανεωμένος με νέα, τεράστια φουσκωτά και φανταστικά νέα παιχνίδια! Για πρώτη φορά θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με baby φουσκωτά για να παίζουν με ασφάλεια οι πιο μικροί μπόμπιρες ηλικίας έως 3 ετών! Και φυσικά το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, ο πιο ψηλός πύργος Youpi Tower, βαρκάκια Bloom – Bloom  και πολλά- πολλά ακόμα παιχνίδια σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!



Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας