Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-05-12 00:17:27 +0300 Μαθητής από τη Θεσσαλονίκη έγινε δεκτός στο Yale με υποτροφία 97%. Ένας μαθητής από τη Θεσσαλονίκη κυνηγά το όνειρο στο Yale

Ένας μαθητής από τη Θεσσαλονίκη κυνηγά το όνειρο στο Yale

Ένας μαθητής από τη Θεσσαλονίκη κυνηγά το όνειρο στο Yale 470 900
Μαθητής από τη Θεσσαλονίκη έγινε δεκτός στο Yale με υποτροφία 97%.

 

Το 97% της υποτροφίας για την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο του Yale, κατάφερε να εξασφαλίσει ο μαθητής από την Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος. Ο νεαρός μαθητής είχε κερδίσει την πρώτη θέση στην Ολυμπιάδα Επιστημών και αμέτρητα βραβεία σε μαθηματικούς διαγωνισμούς. Το πανεπιστήμιο Yale βρίσκεται σταθερά σε μία από τις υψηλότερες κατατάξεις των κορυφαίων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων του κόσμου. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει κανείς δεκτός σε ένα πανεπιστήμιο σαν το Yale, καθώς κάθε χρόνο μαθητές από όλο τον κόσμο προσπαθούν να εισαχθούν σε αυτό το ιστορικό ίδρυμα.

 

Ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος είχε σαν στόχο ζωής να γίνει δεκτός στο Yale. «Ουσιαστικά, είναι κάτι για το οποίο προετοιμάζομαι τα τελευταία χρόνια», αναφέρει ο ίδιος. Τα δίδακτρα για το συγκεκριμένο τμήμα που έχει επιλέξει ανέρχονται στα 88.000 δολάρια και είναι πραγματικά σημαντική η κάλυψη των εξόδων αυτών σχεδόν στο σύνολό τους.

 

Συγχαρητήρια στον νεαρό μαθητή και καλή σταδιοδρομία! 

 

source: https://www.kathimerini.gr/

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας