Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-08-24 15:14:47 +0300 Προετοιμαζόμαστε για τη νέα σχολική χρονιά με τη μεγαλύτερη γκάμα σε σχολικές τσάντες, βιβλία και γραφική ύλη από τα Public. Κάθε αρχή θέλει… Public!

Κάθε αρχή θέλει… Public!

Κάθε αρχή θέλει… Public! 470 900
Προετοιμαζόμαστε για τη νέα σχολική χρονιά με τη  μεγαλύτερη γκάμα σε σχολικές τσάντες, βιβλία και γραφική ύλη από τα Public.

Η μεγαλύτερη γκάμα σε σχολικές τσάντες, βιβλία και γραφική ύλη σε περιμένει στις καλύτερες τιμές.

Μπορεί να απέχουμε λίγο ακόμα από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αλλά, ένα είναι σίγουρο! Όσο πιο νωρίς καταγράψεις τις ανάγκες και προμηθευτείς τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά των παιδιών, τόσο πιο ξέγνοιαστα θα επιστρέψετε όλοι στα θρανία ή στο γραφείο όταν έρθει η ώρα.

Προετοιμάσου έγκαιρα με μια επίσκεψη στον αγαπημένο σου προορισμό και βρες όλα όσα χρειάζεσαι με πληθώρα επιλογών, ευκολία και οικονομία!
Τα καταστήματα Public και το www.public.gr σε περιμένουν με την απίστευτη ποικιλία τους σε σχολικά είδη για να σε προετοιμάσουν έγκαιρα για το νέο ξεκίνημα!

Με μία και μόνο στάση από τώρα σε ένα κατάστημα Public, γονείς και παιδιά προμηθεύονται όλα όσα χρειάζονται για όλες τις τάξεις, για τη νέα σχολική χρονιά και σε απίστευτες τιμές, εύκολα και γρήγορα. 

Στα Public συναντάς φέτος την απόλυτη πληρότητα σε:

  • Σχολικά βιβλία, έτοιμα σε πακέτο ανά τάξη και ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα 
  • Σχολικά βοηθήματα όλων των τάξεων και κατευθύνσεων
  • Βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά) 
  • Βιβλία για τα κολλέγια και  το πρόγραμμα I.B. 
  • Επώνυμα είδη γραφικής ύλης για κάθε τάξη και όλα τα απαραίτητα είδη οργάνωσης γραφείου
  • Σχολικές τσάντες από 4,99€ καθώς και τσάντες με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών αλλά και τρόλευ για τις μικρότερες ηλικίες!
  • Κασετίνες και φαγητοδοχεία!
  • Μεγάλη ποικιλία σε ποιοτικά τετράδια: πολύχρωμα, με διάφορα σχέδια, σπιράλ, όλα τα ειδικά τετράδια αλλά και κλασικά μπλε τετράδια από 0,25€
  • Λεξικά 
  • Laptops, desktops, tablets, usb sticks & εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, αξεσουάρ, εκτυπωτές, αναλώσιμα και άλλα προϊόντα τεχνολογίας

Mόνο στα Public μπορείς να βρεις μεγάλη γκάμα σε είδη γραφικής ύλης, καθώς και μία απίστευτη ποικιλία από ποιοτικά σχολικά σακίδια με διάσημους ήρωες όπως Cars, Dory, Frozen, Barbie, Minions σε τιμές από €4,99. 

 

 

 

Επίσης μόνο εδώ θα βρεις  Φαγητοδοχεία & παγούρια με αγαπημένους παιδικούς ήρωες!

 

 

Mπες τώρα εδώ και διάλεξε ό,τι χρειάζεσαι για τη νέα σχολική χρονιά εύκολα και γρήγορα.  

Κάθε αρχή θέλει… Public!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας