Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-07 10:56:29 +0200 Τι έκαναν οι διάσημοι γονείς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε; Τα νέα του Instagram

Τα νέα του Instagram

Τα νέα του Instagram 470 900
Τι έκαναν οι διάσημοι γονείς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε;

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι για όλους μέρες ξεκούρασης, αφιερωμένες στην οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Φυσικά οι διάσημοι γονείς δεν αποτελούν εξαίρεση και μοιράζονται μαζί μας οικογενειακές και ξέγνοιαστες στιγμές τους!

Πρώτη και καλύτερη η Ρούλα Ρέβη! Η νέα μανούλα μας καλημέρισε το πρωί του Σαββάτου με μία πολύ γλυκιά φωτογραφία. Ο μπαμπάς Αποστόλης Τότσικας κάθεται στην πολύθρόνα του σαλονιού και το ένα από τα μωράκια τους είναι ξαπλωμένο και τον κοιτάει. Η διάσημη φωτογράφος ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες από την νέα της καθημερινότητα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πραγματικά η μία είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη!

 

Καλημερα

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις

 

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι δύο πολυάσχολοι γονείς που το Σαββατοκύριακο φροντίζουν να αφιερώνουν όλον τους το χρόνο στα αγόρια τους. Το Σάββατο ξεκίνησε με παιδικά! Ο Γιάννης και ο Δημήτρης βλέπουν με προσήλωση "Πέππα το γουρουνάκι" και ο Γιώργος Λιάγκας απαθανατίζει τη στιγμή, στέλνοντας τις δικές του "γουρουνίσιες" καλημέρες.

 

Καλημερες γουρουνισιες... Καλο ΣΚ!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις

 

Την επόμενη ημέρα η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο φωτογραφίες από την οικογενειακή τους βόλτα στην παιδική χαρά. Στη μία κάθεται με το μικρό Δημήτρη στο "γύρω γύρω όλοι", ενώ στη δεύτερη και οι δύο γιοι της πέφτουν πάνω της και απολαμβάνουν παιχνίδια στο γρασίδι.

 

 

Αγκαλιες

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fayskorda) στις

 

Μία άλλη νέα μανούλα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, απολαμβάνει το νέο της ρόλο και τη νέα της καθημερινότητα. Μπορεί να μην ανέβασε φωτογραφία της κορούλας της, αλλά με μία φωτογραφία με την οποία θα ταυτιστούν όλες οι μαμάδες, μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της! 

 

To all the moms... Thumbs up... #youthinkyouknowbutyouhavenoidea

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

 

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου την Κυριακή, γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κόρης της. Η μικρή Ισαβέλλα φόρεσε τη στολή "αγγελάκι" και έσβησε τα πρώτα της κεράκια! Η τούρτα καμηλοπάρδαλη,τα cupcakes και η διακόσμηση με τα απαλά κίτρινα χρώματα έκλεψαν τις εντυπώσεις.

 

Τώρα αρχίζει η μεγάλη περιπέτεια #ένα #birthdaygirl #partygirl #angelbaby @lepetittom #bebaporter

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eliana Chrysikopoulou (@elianoula) στις

 

 

Ευτυχία είναι μια καμηλοπάρδαλη σε σχήμα "1". Thank you @the_sweet_spot_gr for making it extra sweet #ένα #birthdaygirl #birthdaycake

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eliana Chrysikopoulou (@elianoula) στις

 

 

Το στοίχημα είναι να μπορέσω να συγκρατηθώ και να μη φάω τα cupcakes από το @the_sweet_spot_gr πριν έρθουν οι καλεσμένοι

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eliana Chrysikopoulou (@elianoula) στις

 

Τα πρώτα γενέθλια του πρίγκιπά τους γιόρτασαν και οι Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντας Πατίτσας. Το Σάββατο διοργάνωσαν ένα πάρτυ γενεθλίων και η διάσημη μανούλα δεν παρέλειψε να ανεβάσει μία φωτογραφια της διώροφης άσπρης-γαλάζιας τούρτας με το μπλέ στέμμα στην κορυφή. Να τους ζήσει!

 

One year ago another magical moment for our family#blessed#family#happiness#loveit #birthday#prince#happybirthday#fun#familytime #family#celebrate#amazing#motheroftwo . Thank you @maniadelou #delicious!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @mariettachrousala στις

 

Στο εξωτερικό, σε κάποιες χώρες, η χθεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας. Η Victoria Beckham μοιράστηκε μία φωτογραφία με τη μητέρα της και ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή. Λίγες ώρες αργότερα, η διάσημη μαμά ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία με τις κάρτες που είχαν ετοιμάσει για αυτήν τα παιδιά της.

 

Happy Mothers Day.You inspire me every day and I love you so much

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

 

 

Special day with my babies X I feel so blessed to have such beautiful little people in my life I love you @davidbeckham @brooklynbeckham Romeo,Cruzie and Harper X  Mummy X

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

 

Το Σάββατο το πρωί η Katie Holmes έστειλε τη δική της καλημέρα. Η γλυκιά ηθοποιός τα τελευταία χρόνια μένει με την κόρη της, Suri και οι δυο τους είναι αχώριστες. Μαμά και κόρη ποζάρουν και φωτογραφίζουν τη σκιά τους!

 

Happy Saturday 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katie Holmes (@katieholmes212) στις


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας