Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-01-20 10:15:09 +0200 Ο Elton John βρέθηκε στο "The Ellen DeGeneris Show" και μίλησε για τα παιδιά και την οικογενειακή του καθημερινότητα! "Πίστευα ότι δε θα έκανα ποτέ παιδιά"

"Πίστευα ότι δε θα έκανα ποτέ παιδιά"

"Πίστευα ότι δε θα έκανα ποτέ παιδιά" 470 900
Ο Elton John βρέθηκε στο "The Ellen DeGeneris Show" και μίλησε για τα παιδιά και την οικογενειακή του καθημερινότητα!

"Αν μου έλεγες 10 χρόνια πριν ότι θα ερχόμουν εδώ και θα ήμουν παντρεμένος με τον άνθρωπο που αγαπώ και θα είχαμε δύο υπέροχα παιδιά, θα σου έλεγα ότι είσαι τρελή!"

Ο Elton John είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και ταλαντούχους τραγουδιστές της Μεγάλης Βρετανίας και τα τραγούδια του έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. 

Αν και η απόφασή του πριν μερικά χρόνια να παντρευτεί τον επί 12 χρόνια σύντροφό του, David Furnish, είχε προκαλέσει αντιδράσεις, ο διάσημος τραγουδιστής ακολούθησε την καρδιά του. Η τελετή έγινε στις 21 Δεκεμβρίου 2005 στο ιστορικό κτίριο του 17ου αιώνα Guildhall, στο Windsor της Αγγλίας και ακολούθησε δεξίωση στην εξοχική του κατοικία με 700 εκλεκτούς καλεσμένους.

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί στις 28 Δεκεμβρίου το 2010. Ο μικρός Zachary γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας, όπως και ο μικρός αδερφός του, Elijah, τον Ιανουάριο του 2013.

Ο Elton John και ο σύζυγός του, διατηρούν ένα ιδιαίτερο χαμηλό προφίλ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την περασμένη Δευτέρα, ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε στο show της Ellen DeGeneris και αποκάλυψε ότι τα παιδιά του είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί.

"Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την αγάπη μου για αυτούς. Είναι απλά υπέροχοι!"

Όσο για το αν οι μικροί Zachary και Elijah, είναι fans του μπαμπά τους, ο Elton John σχολίασε: "Δεν ξέρουν ακόμα όλα τα κλασικά μου κομμάτια! Αγαπούν το Hotline Bling. Είναι το αγαπημένο του τραγούδι, όπως και το Uptown Funk! Ο Zachary λατρέυει επίσης το Kraftwer, πράγμα που μας ανησυχεί!"

Πηγή:celebritybabyscoop.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας