Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-07-11 10:07:28 +0300 Διάσημη ηθοποιός έγινε μαμά! Να τους ζήσει η κορούλα!

Να τους ζήσει η κορούλα!

Να τους ζήσει η κορούλα! 470 900
Διάσημη ηθοποιός έγινε μαμά!

Ο ρόλος της στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών την έκανε να ξεχωρίσει. Το όμορφο ξωτικό με τα μαύρα μαλλιά και τα γαλανά μάτια δεν είναι άλλη από τη Liv Tyler. Η γλυκιά ηθοποιός πριν ενάμιση χρόνο έγινε για δεύτερη φορά μαμά και πριν καλά καλά ο μικρό Sailor γίνει ενός, ο πελαργός χτύπησε και πάλι την πόρτα! 

Πριν μερικούς μήνες, η Liv Ttyler ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη της με μία φωτογραφία. "Στην κοιλιά μου μεγαλώνει ένας ακόμα Gadner!" σχολίασε χαιδεύοντας την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

 

I designed this handbag for @belstaff And it will be available soon to buy... Ohhhh my goodness look at that bump so pointy and giant !! I can't wait to meet the beautiful little human living in there...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Liv Tyler (@misslivalittle) στις

 

Το νέο μέλος της οικογένειας ήρθε στον κόσμο χθες το απόγευμα και δεν είναι ένα μικρός Gadener, αλλά μία μικρή Liv! Το νεογέννητο μωρό είναι το πρώτο κορίτσι για την οικογένεια και το διάσημο ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο! Και το όνομα αυτής; Lula Rose Gardner ! Να τους ζήσει!

 

Hello!!!!! our beautiful baby girl is here !!!! Lula Rose Gardner we are sooooo happy heart exploding with love !!!!! @davidgardner

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Liv Tyler (@misslivalittle) στις

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας