Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-06-15 13:59:30 +0300 Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μία ανάσα μακριά! Εσείς που θα πάτε; Κοντινοί προορισμοί για το τριήμερο

Κοντινοί προορισμοί για το τριήμερο

Κοντινοί προορισμοί για το τριήμερο 470 900
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μία ανάσα μακριά! Εσείς που θα πάτε;

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ! Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μία ανάσα δροσιάς και μία πρώτη γεύση από τις διακοπές του φετινού καλοκαιριού.

Αποδράστε για λίγες μέρες με την οικογένειά σας γρήγορα και οικονομικά! Εμείς βρήκαμε για εσάς τους πιο δημοφιλείς κοντινούς προορισμούς, ιδανικούς για οικογενειακές εξορμήσεις.

Αγκίστρι
Το  μικρό νησάκι λίγο μετά την Αίγινα, μόλις μία ώρα μακριά από την Αθήνα, είναι ένας μικρός επίγειος παράδεισος. Το πράσινο συνδυάζεται με το γαλάζιο της θάλασσας και δημιουργεί ένα τοπίο ... μαγικό.

Η μικροί κόλποι της Σκληρής και η Δραγωνέρα είναι από τις πιο όμορφες παραλίες. Ο θερινός κινηματογράφος, τα διάφορα μαγαζιά, οι άμαξες και τα ποδήλατα διασκεδάζουν όλη την οικογένεια! Στις δύο μεγάλες πόλεις του νησιού, το Μεγαλοχώρι και την Πέτρα , μπορείτε να βρείτε πλήθος εστιατορίων, καφετεριών, ενοικιαζόμενων δωματίων και ξενοδοχείων.

Δείτε εδώ διαθέσιμα δωμάτια για όλη την οικογένεια!

 

 

Ναύπλιο
Λίγες μόνο ώρες από την Αθήνα, το Ναύπλιο είναι ο ιδανικός προορισμός για ατελείωτες βόλτες δίπλα στη θάλασσα και περιηγήσεις στα γραφικά στενά.

Μία πόλη που τα έχει όλα! Τα παιδιά μαγεύονται στη θέα του κάστρου και εσείς μπορείτε να χαλαρώσετε στην παραλία ή σε κάποια γραφική καφετέρια στην παλιά πόλη.

Τα ξενοδοχεία με θέα το Παλαμήδι ή τη θάλασσα, καλύπτουν όλα τα γούστα. Δείτε εδώ προσφορές για εσάς και την οικογένειά σας!

 

Αγία Άννα, Έυβοια
Ένα μικρό χωριό της Βόρειας Εύβοιας με θέα στο καταγάλανο Αιγαίο Πέλαγος είναι ένας από τους ιδανικούς προορισμούς για μικρούς και μεγάλους. Τα μεγάλα πεύκα και τα αιωνόβια πλατάνια αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του τοπίου και η καταγάλανη θάλασσα θυμίζει κάτι από παράδεισο.

Λίγο έξω από το χωριό, μπορείτε να επισκεφτείτε τους μοναδικούς καταρράκτες της Δρυμώνας. Τα παιδιά σας, σίγουρα θα ξετρελαθούν!

Στην Αγία Άννα μπορείτε να βρείτε διαφόρων ειδών καταλύματα που καλύπτουν όλα τα γούστα. Δείτε προσφορές και διαθεσιμότητες εδώ.

 

Αίγινα
Μόλις λίγα λεπτά μακριά, η Αίγινα είναι πάντα μία καλή ιδέα για μικρές και μεγάλες αποδράσεις. Όμορφες παραλίες, μικρές και μεγάλες, ταβέρνες, βόλτες κατα μήκος της πόλης θα σας κάνουν να περάσετε υπέροχα.

Βρείτε εδώ το ιδανικό δωμάτιο για εσάς και την οικογένειά σας!

 

Άνδρος
Το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων έχει μία ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, μοναδικές παραλίες, μοναδική αρχιτεκτονική και εκπληκτικό... φαγητό. 

Μόλις δύο ώρες μακριά από τη Ραφήνα, είναι ένας μαγικός προορισμός για όλη την οικογένεια! Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού είναι το Νημπορειό, η Χρυσή Άμμος και η Άχλα.

Μη χάνετε χρόνο! Δείτε εδώ ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια και ετοιμάστε βαλίτσες!

Εάν προγραμματίζετε από τώρα και τις υπόλοιπες διακοπές του καλοκαιριού, λάβετε και εσείς μέρος στο διαγωνισμό και διεκδικήστε τρεις ημέρες σε ένα πανέμορφο κατάλυμα! Πάρτε μέρος τώρα κάνοντας κλικ εδώ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας