Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-02-09 14:21:26 +0200 Η νέα μαμά έχει εμφανιστεί τα τελευταία 4 χρόνια σε περισσότερα από 34 εξώφυλλα της Vogue αλλά αυτό το εξώφυλλο είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα. Η Gigi Hadid φωτογραφίζεται 10 εβδομάδες μετά τη γέννηση του μωρού της

Η Gigi Hadid φωτογραφίζεται 10 εβδομάδες μετά τη γέννηση του μωρού της

Η Gigi Hadid φωτογραφίζεται 10 εβδομάδες μετά τη γέννηση του μωρού της 470 900
Η νέα μαμά έχει εμφανιστεί τα τελευταία 4 χρόνια σε περισσότερα από 34 εξώφυλλα της Vogue αλλά αυτό το εξώφυλλο είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Το μοντέλο Gigi Hadid, φωτογραφίζεται για το τεύχος Μαρτίου της Αμερικανικής Vogue δηλώνοντας ότι πλέον δεν την ενδιαφέρει να είναι ένα μοντέλο που να χωράει σε μεγέθη 0 (zero size model).

 

Το νεαρό διάσημο μοντέλο αναγνωρίζει τις αλλαγές στο σώμα του μετά την γέννηση της υπέροχης κόρης της και δηλώνει πως δεν είναι τόσο μικρόσωμη όσο ήταν παλαιότερα. Ταυτόχρονα υποστηρίζει πως πρόκειται για ευλογία το γεγονός ότι η μόδα διανύει αυτή τη στιγμή μία περίοδο όπου αποδέχεται τη διαφορετικότητα στα γυναικεία σώματα.  

 

Η νέα μαμά έχει εμφανιστεί τα τελευταία 4 χρόνια σε περισσότερα από 34 εξώφυλλα της Vogue αλλά αυτό το εξώφυλλο είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα. Είναι το εξώφυλλο με το οποίο η ίδια καλωσορίζει την μητρότητα και το νέο της σώμα. 

 

source vogue.com

Η 25χρονη Gigi Hadid, μίλησε για την επιλογή της να γεννήσει το μωράκι της στο σπίτι και όχι σε κλινική, ενώ είχε προγραμματισμένο ραντεβού σε γνωστή κλινική της Νέας Υόρκης.

Ο λόγος που την έκανε να αλλάξει γνώμη ήταν η αγωνία της για την πανδημία, έτσι τελευταία στιγμή γέννησε το μωράκι της Khai, στην οικογενειακή φάρμα  της στην Πενσυλβάνια.

Τέλος, η Gigi αναφέρει όλα εκείνα που ανακάλυψε για την ίδια, την περίοδο των 9 μηνών που ήταν έγκυος όπως για παράδειγμα τη ζωή της μακριά από το modeling. 

 

Καλή αρχή στον ρόλο της μητρότητας για την νέα πανέμορφη μανούλα και στην κόρη της! 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας