Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-09-21 10:34:43 +0300 Ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει την Κατερίνα Καραβάτου και το μικρό Γιαννάκη. Η Κατερίνα Καραβάτου και το μωρό της σε ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο

Η Κατερίνα Καραβάτου και το μωρό της σε ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο

Η Κατερίνα Καραβάτου και το μωρό της σε ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο 470 900
Η Κατερίνα Καραβάτου έχει επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα, τα παιδιά της όμως παραμένουν η πρώτη της προτεραιότητα.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έγιναν γονείς για δεύτερη φορά πριν από μερικούς μήνες. Το ζευγάρι απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Κρήτη και δεν παρέλειψε να μοιραστεί μαζί μας όμορφες οικογενειακές στιγμές.

 

 

Μπέμπη, από δω τα Δυο Λουξ! Δύο Λουξ, από δω ο μπέμπης! ( πρώτη γνωριμία με ένα μέρος που η μαμά έχει περάσει πολλά καλοκαίρια...!)

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

 

Η αρχή του φθινοπώρου σήμανε και την αρχή της νέας τους εκπομπής. Η Κατερίνα Καραβάτου έχει επιστρέψει πλέον κανονικά στα επαγγελματικά της καθήκοντα, αξιοποιεί όμως κάθε δευτερόλεπτο του ελεύθερού της χρόνου με τα παιδιά της. 

 

Χθες το απόγευμα η νέα μαμά απαθανάτισε μία τρυφερή στιγμή με τον γιο της και τη μοιράστηκε μαζί μας λέγοντας "Έχω αυτό, έχω τα πάντα."

 

Έχω αυτό, έχω τα πάντα.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας