Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-02-12 17:13:44 +0200 Αναζήτησε ό,τι πιο αγνό και ασφαλές μπορείς να ανακαλύψεις για την καθημερινότητα του μωρού σου. Εύρηκα Φροντίδα και Αγάπη για τα βρεφικά ρούχα και σκεύη

Εύρηκα Φροντίδα και Αγάπη για τα βρεφικά ρούχα και σκεύη

Εύρηκα Φροντίδα και Αγάπη για τα βρεφικά ρούχα και σκεύη 470 900
Αναζήτησε ό,τι πιο αγνό και ασφαλές μπορείς να ανακαλύψεις για την καθημερινότητα του μωρού σου.

Είσαι νέα μανούλα, ή περιμένεις να γίνεις μανούλα σε λίγους μόνο μήνες; Αναζήτησε ό,τι πιο αγνό και ασφαλές μπορείς να ανακαλύψεις για την καθημερινότητα του μωρού σου. Με λίγα λόγια αναζητάς υποαλλεργικά και αγνά προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να νιώθεις σίγουρη για αυτό που του προσφέρεις.

Τώρα, μπορείς να χαρίσεις στο μωρό σου απαλή φροντίδα που διαρκεί με τα προϊόντα Εύρηκα Baby και Εύρηκα Newborn που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα βρεφικά ρούχα, δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά και φυσικά με την εγγύηση της Εύρηκα! Το Εύρηκα Baby υγρό απορρυπαντικό, εγγυάται τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σου που όσο κι αν πλυθούν παραμένουν αφράτα σαν καινούργια! Για άνεση, υγιεινή και πολλές μυρωδάτες αγκαλιές!

Και για να είναι και τα σκεύη του μωρού πραγματικά καθαρά, εμπιστέψου το υγρό πιάτων Εύρηκα Baby που είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά σκεύη και καθαρίζει αποτελεσματικά, χάρη στο πράσινο σαπούνι και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και λεμόνι!

 

Εκτός από τα Εύρηκα Baby, μοναδικά προϊόντα για τα ρουχαλάκια του μωρού είναι και τα πιο ειδικά προϊόντα για νεογέννητα, τα απορρυπαντικά και μαλακτικά Εύρηκα Newborn!

Το υγρό απορρυπαντικό και το μαλακτικό Εύρηκα Newborn, με >94% φυσικά και φυτικής προέλευσης συστατικά, είναι δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά και είναι ιδανικά για να γίνουν το πρώτο απορρυπαντικό και μαλακτικό του. Το υγρό απορρυπαντικό Εύρηκα Newborn ξεχωρίζει και με έναν ακόμα τρόπο! Είναι το μοναδικό υγρό απορρυπαντικό για βρεφικά ρούχα που δε φέρει καμία επισήμανση επικινδυνότητας, δείγμα της απόλυτης συμβατής χρήσης για νεογέννητα.

Εμπιστευτείτε τα!

Μάθετε τα πάντα σχετικά με την εγκυμοσύνη και τη φροντίδα του μωρού σας στο blog

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας