Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2018-04-23 17:59:22 +0300 Αγόρι το τρίτο παιδί του Ουίλιαμ και της Κέιτ Γέννησε η Κέιτ Μίντλετον το τρίτο της παιδί!

Γέννησε η Κέιτ Μίντλετον το τρίτο της παιδί!

Γέννησε η Κέιτ Μίντλετον το τρίτο της παιδί! 470 900
Αγόρι το τρίτο παιδί του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Αγόρι γέννησε πριν λίγες ώρες η Κέιτ Μίντλετον, Δούκισσα του Κέμπριτζ, ξεσηκώνοντας κύματα ενθουσιασμού στη Μεγάλη Βρετανία. Όπως ανακοίνωσε το Παλάτι μέσα από το λογαριασμό του στο twitter, η Κέιτ Μίντλετον έφερε στον κόσμο το γιό της σήμερα το πρωί στις 11:01 π.μ. Το μωρό ζυγίζει 3.946 γραμμάρια και είναι ο δεύτερος γιος του ζευγαριού και το τρίτο τους παιδί συνολικά.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους, ενώ στον τοκετό ήταν παρών και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, όπως παρών ήταν και στη γέννηση των άλλων δύο παιδιών του. Η 36χρονη Κέιτ Μίντλετον γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο στο δυτικό Λονδίνο, μόλις δύο χιλιόμετρα από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον όπου μένει με την οικογένειά της. Στο ίδιο μαιειτήριο είχε γεννήσει και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της.

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι το πέμπτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον 69χρονο πρίγκιπα Κάρολο, τον 35χρονο πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον 4χρονο αδερφό του πρίγκιπα Τζορτζ και τη 2χρονη αδερφή του πριγκίπισσα Σαρλότ.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας