Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-04-28 10:31:50 +0300 Σε λίγους μήνες ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου θα υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους! Βασίλης Σπανούλης: Θα γίνει μπαμπάς για πέμπτη φορά!

Βασίλης Σπανούλης: Θα γίνει μπαμπάς για πέμπτη φορά!

Βασίλης Σπανούλης: Θα γίνει μπαμπάς για πέμπτη φορά! 470 900
Σε λίγους μήνες ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου θα υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους!

Χθες το βράδυ, η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τις αθλητικές ιστοσελίδες και αμέσως έκανε το γύρο του διαδικτύου! 

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου γνωρίστηκαν πριν από περίπου δέκα χρόνια. Το 2009 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Θανάσης και δύο χρόνια αργότερα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τα επόμενα χρόνια η οικογένεια Σπανούλη θα μεγαλώσει και άλλο με τον ερχομό του Βασίλη Junior και του Δημήτρη. Το ζευγάρι όμως θέλει να δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια και δε σταματάει εκεί!

Το 2015 βρίσκει την Ολυμπία Χοψονίδου έγκυο και στις 03 Αυγούστου γεννιέται η πρώτη κόρη της οικογένειας, Αιμιλία!  Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας πολύ στοργικος μπαμπάς και ο φωτογραφικός φακός τον έχει συλλάβει πολλές φορές... εν δράση!

 

A post shared by @olympiachop on

 

 

A post shared by Vassilis Spanoulis (@spanoulis) on

 

 

A post shared by Vassilis Spanoulis (@spanoulis) on

 

Ο Ολυμπία Χοψονίδου αν και full time μαμά, είναι πολυ δεμένη με τον μπασκετμπολίστα και πάντα βρίσκεται στο πλευρό του στο γήπεδο, είτε μόνης της είτε με τα παιδιά της.  

 

#spanoulisteam

A post shared by @olympiachop on

 

Οι τελευταίες εβδομάδες είναι κρίσιμες για την ομάδα του Ολυμπιακού καθώς έχει φτάσει πολύ κοντά στα ημιτελικά της Euroleague που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Κωνσταντινούπολη. Το σημερινό παιχνίδι είναι αυτό που θα κρίνει εάν θα περάσει ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση η όχι και όπως σχολιάζει και το euroleague.sport24.gr:

"Για τον... μπασκετόκοσμο, η είδηση της εγκυμοσύνης της Ολυμπίας Χοψονίδου ήταν πάντα ένα πραγματικά σπουδαίο νέο. Βλέπετε, κάθε φορά που η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη ετοιμάζεται να φέρει έναν νέο άνθρωπο στον κόσμο, ο άντρας της μεγαλουργεί.

Λέτε να γίνει και φέτος κάτι παρόμοιο; Η Ολυμπία είναι έγκυος για πέμπτη φορά και όλοι ελπίζουν πως το γούρι θα είναι και φέτος εκεί, για να γράψει ο Βασίλης Σπανούλης ξανά ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη!"

Με το καλό να ευχηθούμε εμείς! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας