Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-02-08 11:34:56 +0200 Η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον φυσιολογικό τοκετό Ένα διαδικτυακό Masterclass για τον φυσιολογικό τοκετό: Θέλω και μπορώ

Ένα διαδικτυακό Masterclass για τον φυσιολογικό τοκετό: Θέλω και μπορώ

Ένα διαδικτυακό Masterclass για τον φυσιολογικό τοκετό: Θέλω και μπορώ 470 900
Η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον φυσιολογικό τοκετό

 

Στο Masterclass η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου περιγράφει την φυσιολογική αγωνία γύρω από τον τοκετό και τη στιγμή που μωράκι γεννιέται.

 

Ολοκληρώνοντας το Masterclass του φυσιολογικού τοκετού, το νέο ζευγάρι θα γνωρίζει πως να εξοικειωθεί με τον φόβο του τοκετού, ποια είναι τα στάδια της προετοιμασίας και πως θα αυξήσει τις πιθανότητες για φυσιολογικό τοκετό. Παράλληλα η μέλλουσα μητέρα και ο σύντροφος, θα ενημερωθούν για την επισκληρίδιο αναισθησία και όλα όσα θα πρέπει να προσέξουν σε περίπτωση που την επιλέξουν.

 

Η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου θα αναφερθεί επίσης στο σώμα μετά τον φυσιολογικό τοκετό και πως θα επανέλθει η σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.  

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

 

Η Μαριλία Νικολαΐδου είναι Μαιευτήρας- Χειρουργός Γυναικολόγος. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές με θέμα «Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή». Είναι κάτοχος του International Interuniversity Diploma of Operative Endoscopy in Gynecology του Κέντρου Ενδοσκοπικής Χειρουργικής CICE (Centre International de Chirurgie Endoscopique) στην περιοχή Clermont-Ferrand της Γαλλίας. Έχει ταυτόχρονα ολοκληρώσει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ).

 

Στόχος της; Να γνωρίζει το νέο ζευγάρι όλες τις διαθέσιμες επιλογές που έχει, ώστε να επιλέξει εκείνη που θα είναι ιδανική για το ίδιο και για τις ανάγκες του εμβρύου.  

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!



 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας