Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-11-16 17:24:11 +0200 Ένα διαδικτυακό Μasterclass για το «Πώς να βάλουμε τις οθόνες στη ζωή των μικρών παιδιών: ένας πρακτικός οδηγός»

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για το «Πώς να βάλουμε τις οθόνες στη ζωή των μικρών παιδιών: ένας πρακτικός οδηγός»

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για το «Πώς να βάλουμε τις οθόνες στη ζωή των μικρών παιδιών: ένας πρακτικός οδηγός» 470 900
Η Νευροβιολόγος- Σύμβουλος Ύπνου, Ζέτα Γάκη, στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για το «Πώς να βάλουμε τις οθόνες στη ζωή των μικρών παιδιών»

 

Στη σύγχρονη εποχή, η χρήση της οθόνης (T.V, tablet, smartphones) αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πραγματικότητάς μιας οικογένειας. Οι γονείς συχνά εκφράζουν ιδιαίτερη ανησυχία σχετικα με την έκθεση των παιδιών στη οθόνη. Πως μπορούν να βάλουν όρια στα παιδιά τους, ποια είναι η ορθή χρήση της οθόνης, γιατί είναι τόσο εθιστικές για όλους μας και γιατί συχνά η σύγκρουση πάνω από ένα λάπτοπ ή υπολογιστή, φαίνεται αναπόφευκτη; 

 

Το ζευγάρι φεύγοντας από το Μasterclass για το «Πώς να βάλουμε τις οθόνες στη ζωή των μικρών παιδιών: ένας πρακτικός οδηγός», θα γνωρίζουν ποια είναι η χρυσή τομή ανάμεσα στη χρήση των οθονών και στη ζωή μακριά από το μπλε φως. Παράλληλα η Νευροβιολόγος- Σύμβουλος Ύπνου, Ζέτα Γάκη θα έχει χρόνο, στο τέλος του Masterclass, για να ακούσει και να συζητήσει τις αγωνίες των γονιών. 
 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass

 

Η Ζέτα Γάκη είναι αποφοίτησε από το τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στις Νευροεπιστήμες στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου όπως το Yale University, το Utrecht University και το California University- Santa Cruz. Είναι ιδρύτρια του βραβευμένου “Πρόγραμμα Θετικής Εκπαίδευσης Ύπνου”, ένα πρόγραμμα για βρέφη και μικρά παιδιά καθώς και του κέντρου “Παιδί και Ανάπτυξη”, που αποτελεί τον πρώτο χώρο, για τη θετική ανάπτυξη του παιδικού εγκεφάλου. Παράλληλα με το έργο της, στηρίζει τη δράση ΜΚΟ με κέντρο το παιδί όπως τη Διάδραση και το Χαμόγελο του Παιδιού.


 

Στόχος της; Να βοηθήσει την οικογένεια να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής. 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας