Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-06-23 13:27:09 +0300 Ο παιδίατρος Γεώργιος Χρούσος στο νέο του masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τη ψυχολογία του εμβρύου Ένα διαδικτυακό Μasterclass για την ψυχολογία του εμβρύου

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για την ψυχολογία του εμβρύου

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για την ψυχολογία του εμβρύου 470 900
Ο παιδίατρος Γεώργιος Χρούσος στο νέο του masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τη ψυχολογία του εμβρύου

 

Η επιστημονική κοινότητα δείχνει τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο ενδιαφέρον για τη συναισθηματική κατάσταση του εμβρύου, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σύμφωνα με τα σύγχρονα ευρήματα, ο Καθηγητής Γιώργος Χρούσος θα μοιραστεί τα στοιχεία που δείχνουν ότι η καλύτερη επένδυση των γονέων είναι η κύηση και τα 5 πρώτα χρόνια ζωής του παιδιού.

 

Στο Masterclass με θέμα τη ψυχολογία του εμβρύου ο Καθηγητής Γιώργος Χρούσος θα αναλύσει θέματα που σχετίζονται με τα στάδια στα οποία χωρίζεται η αναπτυξιακή ηλικία του ανθρώπου και στη σημασία τους.Τι είναι η ομοιόσταση και πως επιδρά το στρες κατά την περίοδο της κύησης στην έγκυο και στο έμβρυο, καθώς και τι συμβαίνει τα 5 πρώτα χρόνια ζωής του παιδιού.

 

Λίγα λόγια για τον εισηγητή του Masterclass

 

Ο Γεώργιος Χρούσος είναι Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Από το 2001 έως το 2018 υπήρξε διευθυντής της Πρώτης Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2010 κατέχει την Έδρα της UNESCO στην Εφηβική Υγεία και Ιατρική (UNESCO Chair on Adolescent Health Care) και από το 2017 διευθύνει το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Υγείας Μητέρας Παιδιού και Ιατρικής Ακριβείας, ΕΚΠΑ. Ο κ. Χρούσος έχει λάβει πολυάριθμα διεθνή βραβεία για το έργο του.

 

Στόχος του; Οι γονείς να μπορέσουν να αξιοποιήσουν όσο το δυνατό περισσότερο το χρόνο της κύησης και τα πέντε πρώτα χρόνια ζωής του βρέφους.

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας