Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-01-18 19:58:25 +0200 Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τα tantrums

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τα tantrums

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τα tantrums 470 900
Τι είναι τα tantrums του παιδιού και πώς θα τα αντιμετωπίσεις;

 

Η παιδίατρος Μαριαλένα Κυριακάκου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τα tantrums στα μωρά

 

Στο Masterclass “Tantrums: Τι είναι και πώς θα τα αντιμετωπίσεις;” η παιδίατρος Μαριαλένα Κυριακάκου παρουσιάζει στους νέους γονείς, πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να καταλάβουν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις εκρήξεις του παιδιού τους. 

 

Οι νέοι γονείς φεύγοντας από το Masterclass “Tantrums: Τι είναι και πώς θα τα αντιμετωπίσεις;” θα γνωρίζουν τι είναι τα tantrums, ποιες ηλικίες αφορά, σε ποιο αναπτυξιακό στάδιο βρίσκεται το παιδί και με ποιον τρόπο μπορούν οι ίδιοι να αντιδράσουν. Παράλληλα, η παιδίατρος Μαριαλένα Κυριακάκου θα μοιραστεί μαζί μας πραγματικά παραδείγματα και περιστατικά για να τα συζητήσετε. 

 

Ποιοι είναι οι μύθοι και οι αλήθειες σχετικά με τα tantrums και πότε θα πρέπει να απευθυνθώ σε ειδικό σχετικά με τα ξεσπάσματα του παιδιού μου; Στο τέλος της συνάντησης, η παιδίατρος Μαριαλένα Κυριακάκου, θα συζητήσει μαζί σας και θα υπάρχει χρόνων για την απάντηση όλων των αποριών σας.  

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass

 

Η Μαριαλένα Κυριακάκου είναι παιδίατρος και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2004 απέκτησε την άδεια ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος και το 2010 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Dr Μαριαλένα Κυριακάκου MD, PhD έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συναντήσεων ενώ συμμετείχε με εισηγήσεις σε πολλά ελληνικά και ξένα συνέδρια. Έχει επίσης δημοσιεύσει πέντε άρθρα σε διεθνή περιοδικά και συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις στην Ελληνική Οργάνωση “Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ»” και στην φιλοζωική οργάνωση “Οι Εφτάψυχες – Nine Lives”.

 

Στόχος της; Να βοηθήσει τους νέους γονείς να καταλάβουν τις ανάγκες του μωρού τους και να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με γνώση, χωρίς αγωνία.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας