Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-07-22 17:39:58 +0300 Οι 5+1 χρυσοί κανόνες του καλοκαιριού! Μωρό και ήλιος: Οδηγός προστασίας

Μωρό και ήλιος: Οδηγός προστασίας

Μωρό και ήλιος: Οδηγός προστασίας 470 900
Οι 5+1 χρυσοί κανόνες του καλοκαιριού!

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, θάλασσα και ήλιος! Η έκθεση στο ήλιο όμως χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα για το μωρό μας του οποίου το δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο. 

Μόνο σκιά
Εάν το μωρό μας είναι μικρότερο των έξι μηνών, αποφεύγουμε την απευθείας έκθεση στον ήλιο. Τα μωρά σε αυτήν την ηλικία έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα και η έκθεση στον ήλιο είναι επικίνδυνη. Κρατάμε το μωρό μας στην σκιά!

Προσοχή στον μεσημεριανό ήλιο
Ακόμα και αν το μωρό μας είναι μεγαλύτερο, η έκθεση στο μεσημεριανό ήλιο χρειάζεται προσοχή. Αποφεύγουμε τη θάλασσα και τους περιπάτους το διάστημα έντεκα με τέσσερις το απόγευμα, όχι μόνο λόγω του ήλιο, αλλά και λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.

Δεν ξεχνάμε το αντηλιακό
Το καλοκαίρι, το αντηλιακό γίνεται το αγαπημένο μας προϊόν και το έχουμε πάντα μαζί μας. Ιδίαίτερα για το μωρό μας, η προστασία από τον ήλιο είναι πολύ σημαντική.

Επιλέγουμε το σωστό αντιηλιακό
Για να είναι προστατευμένο το μωρό μας από τις ακτίνες του ήλιου, δεν αρκεί οποιοδήποτε αντηλιακό. Όταν διαλέγουμε αντηλιακό για το μωρό μας δεν ξεχνάμε

  • να ειδικό για μωρά
  • να έχει υψηλό δείκτη προστασίας

Δεν έχει σημασία αν θα είναι σε μορφή κρέμας ή λοσιόν και πάντα πριν βγούμε στο ήλιο, δοκιμάζουμε λίγο στο δερματάκι του για να βεβαιωθούμε ότι δε θα του προκαλέσει κάποια αλλεργία.

Απλώνουμε το αντιηλιακό καλά
Όταν βάζουμε το αντηλακό στο μωρό μας, φροντίζουμε να βάζουμε επαρκή ποσότητα και να το απλώνουμε καλά.

Εντάσσουμε την προστασία από την ήλιο στην καθημερινότητά μας
Το αντιηλιακό, τα γυαλιά ηλίου και το καπέλο είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ το καλοκαιριού και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. 

Πηγή: motherandbaby.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας