Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-08-11 11:36:37 +0300 Αυτό το μωρό κινδύνεψε από μία τρίχα. Δείτε τι πρέπει να γνωρίζει κάθε γονιός. Το φαίνομενο περιτύλιξη της τρίχας

Το φαίνομενο περιτύλιξη της τρίχας

Το φαίνομενο περιτύλιξη της τρίχας 470 900
Αυτό το μωρό κινδύνεψε από μία τρίχα. Δείτε τι πρέπει να γνωρίζει κάθε γονιός.

Η Molly Kansas είναι 5 μηνών και η περιπέτειά της κάνει το γύρω του κόσμου. Πριν λίγες μέρες, ο μπαμπάς της, Scott Kansas, την ώρα του φαγητού, παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η Molly ήταν ανήσυχη, άρχισε να ζεσταίνεται και σε μία προσπάθεια να την ηρεμήσει, η μαμά της τής έβγαλε τις κάλτσες. 

"Παρατηρήσαμε ότι μία τρίχα ήταν σφιχτά τυλιγμένη γύρω από το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού της" 

Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται, περίσφυξη ή περιτύλιξη τρίχας και όσο ακίνδυνο και αν φαίνεται, μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στην κυκλοφορία του αίματος και να οδηγήσει σε απώλεια του δαχτύλου. Ευτυχώς οι γονείς της Molly, αντιμετώπισαν το πρόβλημα έγκαιρα και με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών και έναν μεγεθυντικό φακό, απομάκρυναν την επικίνδυνη τρίχα.

Ο Scott Kansas θέλοντας να εφιστήσει την προσοχή σε όλους του γονείς για την περίσφιξη τρίχας, μοιράστηκε την περιπέτεια της κόρης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

"Το δάχτυλό της είχε πληγή ακόμα κια 45 λεπτά αφού αφαιρέσαμε την τρίχα. Ο γιατρός μου είπε πάντα να τσεκάρω τα δάχτυλα των ποδιών εάν το μωρό είναι ανήσυχο και δεν ηρεμεί με τίποτα." 

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας