Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-13 12:11:05 +0300 Ανακαλύψτε το χάρισμα του παιδιού σας μέσα από το δίγλωσσο πρόγραμμά μας! ZIRIDIS BILINGUAL OPEN DAY

ZIRIDIS BILINGUAL OPEN DAY

ZIRIDIS BILINGUAL OPEN DAY 470 900
Ανακαλύψτε το χάρισμα του παιδιού σας μέσα από το δίγλωσσο πρόγραμμά μας!

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη σας προσκαλεί στο Ziridis Bilingual Open Day, ένα ταξίδι ανακάλυψης του χαρίσματος του παιδιού σας, μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια στα Αγγλικά. Το Ziridis Bilingual Open Day της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, απευθύνεται σε παιδιά Παιδικού Σταθμού, με δραστηριότητες όπως μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευές, multisensory και hands-on learning, καθώς και σε παιδιά Νηπιαγωγείου, με πειράματα και δραστηριότητες στα αγγλικά για Maths, Science & Literature. Όσο τα παιδιά συμμετέχουν σε δραστηριότητες, οι γονείς θα ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου του σχολείου και θα λάβουν μέρος σε ειδικό workshop από την ψυχολόγο εκπαίδευσης και Διευθύντρια προσχολικής ηλικίας, Μάνια Ζηρίδη.

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη είναι το μόνο Ελληνικό σχολείο το οποίο είναι Cambridge International School. Τα Cambridge International Schools λειτουργούν υπό την αιγίδα του Cambridge International Examinations σε περισσότερες από 160 χώρες του κόσμου. Η Νέα Γενιά Ζηρίδη εφαρμόζει το Ziridis Bilingual Programme, ένα δίγλωσσο πρόγραμμα το οποίο ξεκινάει από το Προνήπιο. Μέσα από τραγούδια, ιστορίες, αφηγήσεις και παραμύθια στα Αγγλικά, τα παιδιά εξερευνούν τη γλώσσα, εισάγονται στην αναγνώριση των αγγλικών ήχων και φωνημάτων και μαθαίνουν παίζοντας. 

Στο Νηπιαγωγείο, οι μαθητές ξεκινούν να πειραματίζονται με απλές έννοιες των μαθηματικών και των φυσικών επιστημών, μέσα από πειράματα και βιωματικές δράσεις στα Αγγλικά. Παράλληλα, οι μαθητές διδάσκονται τη λογοτεχνία με κατάλληλα επιλεγμένα αφηγήματα και παραμύθια διάσημων συγγραφέων παιδικής λογοτεχνίας στα Αγγλικά, μέσα από την δραματοποίηση. Επίσης, οι μαθητές αναπτύσσουν τον προφορικό λόγο τους με τραγούδια και δημιουργικό παιχνίδι, ενώ ενισχύουν τις φωνολογικές δεξιότητες τους  στα Αγγλικά. 

Το Ziridis Bilingual Open Day θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου, 10:30-13:00, στον χώρο του Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου της Νέας Γενιάς Ζηρίδη. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής απαραίτητη, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σας περιμένουμε, μαζί με τα παιδιά σας, να περάσουμε ένα μοναδικό, δίγλωσσο, δημιουργικό πρωινό!


Κράτηση θέσεων μέχρι 18 Μαΐου 2016, στο email seretim@ziridis.gr ή στο 210-66 85 859, 210-66 85 600 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας