Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 14:22:47 +0300 Η βραβευμένη ελληνική εφαρμογή για τους μικρούς χρήστες του διαδικτύου ZingyLand App

ZingyLand App

ZingyLand App 470 900
Η βραβευμένη ελληνική εφαρμογή για τους μικρούς χρήστες του διαδικτύου
Ένα Ελληνικό application για τις οικογένειες όλου του κόσμου με διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια και μετάλλια για παιδιά 0-8 ετών.

Η δημιουργήθηκε από μία ομάδα Ελλήνων με στόχο να προσφέρει στις οικογένειες όλου του κόσμου μια ποιοτική, εκπαιδευτική και δημιουργική πλατφόρμα με διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια, Puzzles και πολλές ακόμα δραστηριότητες.

Η θεματολογία των παραμυθιών επιλέγεται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους, ώστε να έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Κάθε ιστορία είναι μοναδική και στόχος της είναι να εμπνεύσει, να διασκεδάσει και να διδάξει τους μικρούς μας φίλους 0-8 ετών. Κάθε ιστορία συνοδεύεται από εκπαιδευτικά παιχνίδια και μετάλλια επιβράβευσης.


Η ZingyLand είναι μια εφαρμογή που ξεπερνά τα Ελληνικά σύνορα καθώς είναι πολυγλωσσική (4 γλώσσες - ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά) και απευθύνεται σε όλες τις Αγγλόφωνες, Γαλλόφωνες, Ελληνόφωνες και Ισπανόφωνες χώρες.

ΒΡΑΒΕΙΟ BEST FAMILY APPLICATION ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Ήδη η εφαρμογή ZingyLand απέσπασε το βραβείο Best Family Application  για την Ελληνική αγορά στο 4ο Συνέδριο  Mobiles & Apps Awards 2014.

Η εμπειρία στο ZingyLand application βασίζεται στο τρίπτυχο Διαβάζω – Παίζω - Κερδίζω.

Κάθε βιβλίο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό παραμύθι και είναι συνδεδεμένο με 3 ειδών εκπαιδευτικά παιχνίδια και 4 μετάλλια επιβράβευσης. Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή και να την κατεβάσετε δωρεάν από το  iPad σας από το https://itunes.apple.com/us/app/zingyland/id760867920, ενώ σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμη και στο android store. Όλες τις πληροφορίες θα τις βρείτε στο site www.zingyland.com.


Τρεις τρόποι ανάγνωσης : δυνατότητα ανάγνωσης με τρεις διαφορετικούς τρόπους: 
-Διάβασέ μου : Αφήγηση και πλήρης διαδραστικότητα στην ιστορία με κινήσεις που προκαλούνται και από το παιδί
-Διαβάζω μόνος μου : Χωρίς αφηγητή, αλλά με πλήρη διαδραστικότητα στην ιστορία με κινήσεις που προκαλούνται και από το παιδί
-Αναπαραγωγή : Αφήγηση χωρίς διαδραστικότητα, σε μορφή ταινίας

Εκπαιδευτικά παιχνίδια
Κάθε ιστορία του ZingyLand app συνοδεύεται από 3 δωρεάν παιχνίδια: παζλ, κάρτες μνήμης και ζωγραφική με στόχο την ενίσχυση της παρατηρητικότητας, της δημιουργικότητας και της φαντασίας των μικρών μας φίλων.
Μετάλλια

Κάθε παραμύθι περιλαμβάνει 4 μετάλλια επιβράβευσης. Την πρώτη φορά που το παιδί θα ολοκληρώσει την ανάγνωση του παραμυθιού ή τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά παιχνίδια  κερδίζει το αντίστοιχο μετάλλιο Ανάγνωσης, Παζλ, Μνήμης ή  Ζωγραφικής. Όταν ολοκληρώσει όλες τις δραστηριότητες ενός βιβλίου κερδίζει πλέον το μεγάλο μετάλλιο του παραμυθιού. Όλα τα μετάλλια αποθηκεύονται στην βιβλιοθήκη του.


Πώς επιλέγω τα παραμύθια; 

Μπορεί κανείς να επιλέξει τα παραμύθια είτε ανά ηλικία, είτε να διαλέξει από κάποια από τις διαθέσιμες κατηγορίες:

- Κλασσικά
-Όνειρα Γλυκά
-Διαβάζω και μαθαίνω
-Περιπέτειες
-Η Πόλη μας
-Ο Πλανήτης μας
-Αξίες και Συναισθήματα
-Μουσική & Χρώματα
-Ένας μαγικός κόσμος


Υπάρχουν 9 μοναδικές κατηγορίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας για την σωστή διαπαιδαγώγιση κάθε παιδιού έως 8 ετών. Αγαπημένες κατηγορίες των γονέων έχουν ήδη αναδειχθεί οι παρακάτω κατηγορίες:

Διαβάζω & Μαθαίνω
Στην κατηγορία Διαβάζω & Μαθαίνω όλες οι ιστορίες είναι προσανατολισμένες σε εκπαιδευτικά θέμα όπως τα σχήματα, τα χρώματα, οι αριθμοί και πολλά άλλα. Σας προτείνουμε να διαβάσετε τα παραμύθια με τίτλους «Μετράω ως το δέκα», «Μια πόλη άνω κάτω» και «Οι μέρες της εβδομάδας».

«Όνειρα Γλυκά»
Στην κατηγορία Όνειρα Γλυκά υπάρχουν νανουρίσματα που βοηθούν τα παιδιά να ηρεμήσουν πριν κοιμηθούν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν παραμύθια όπως «Το βατραχάκι και το αστεράκι» καθώς και «Το τυχερό Αστεράκι» που μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.

Για Γονείς : Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζει 100% έλεγχο από τους γονείς.

Πληροφορίες για την εφαρμογή στο www.zingyland.com, info@zingyland.com,
Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή από το iPad σας από εδώ:
https://itunes.apple.com/us/app/zingyland/id760867920


Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας