Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-01-10 14:52:14 +0200 Viral Video: Η κούκλα που γεννάει και θηλάζει

Viral Video: Η κούκλα που γεννάει και θηλάζει

Viral Video: Η κούκλα που γεννάει και θηλάζει 470 900
Μία κούκλα που γεννάει είναι το καλύτερο παιχνίδι που είδαμε αυτή τη χρονιά!

Η Shari είναι μητέρα δύο παιδιών από το Μιζούρι και φτιάχνει πλεκτές κούκλες και αντικείμενα. Μία μέρα δέχθηκε μια ασυνήθιστη παραγγελία, καθώς μια γυναίκα της ζήτησε να φτιάξει μία κούκλα που γεννάει. H Shari σκέφτηκε να βιντεοσκοπήσει την απόπειρα να φτιάξει αυτή την κούκλα και να ανεβάσει στο TikTok το βίντεό της. Μέσα λίγες ώρες αφού ανέβασε την ανάρτηση στα social media, το βίντεο έγινε viral. 

 

Κάποιοι βρήκαν εξαιρετική ιδέα την “πραγματική” αναπαράσταση της γέννας, ενώ άλλοι βρήκαν το παιχνίδι υπερβολικά γραφικό για να υπάρχει στο TikTok. 

 

Η πρώτες κούκλες που έφτιαξε χρειάστηκαν περισσότερες από 30 ώρες η μία, ενώ πλέον έχει βρει έναν καλό ρυθμό και τελειώνει μια πλεκτή κούκλα με το μωράκι της σε περίπου 11 ώρες. Αυτός είναι και ο λόγος που η κάθε κούκλα κοστίζει περίπου 325$. 

 

Μάλιστα στην αρχή πολλοί αντέδρασαν για την τιμή της κούκλας, λέγοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσει ούτε μια σε αυτή την τιμή. Όμως μέσα σε λίγο καιρό, η Shari είναι αναμονή δύο μήνες για να αναλάβει παραγγελίες. Τα υλικά και ο χρόνος που χρειάζεται για να τις φτιάξει κάνουν την τιμή της απόλυτα λογική. Παραμένει βέβαια να είναι μια ακριβή κούκλα, σε σχέση με άλλες που βρίσκει κανείς στα καταστήματα παιχνιδιών. 

 

 

Τις περισσότερες παραγγελίες τις δέχεται από μαίες και γιατρούς που για εκπαιδευτικούς λόγους τις χρησιμοποιούν για να εξηγήσουν στους νέους γονείς τη στιγμή του τοκετού. Μια φορά ειχε δεχθεί μια ιδιαίτερη παραγγελία, από μια μητέρα που ήθελε να εξηγήσει μέσω της αφής την διαδικασία της εγκυμοσύνης στην τυφλή της κόρη. Άλλες φορές πάλι μητέρες με τατουάζ ή με πρόσθετα μέλη, μπορεί να ζητήσουν στην Shari να φτιάξει τις ίδιες σε κούκλες που γεννούν, καθώς δεν υπάρχουν αντίστοιχες κούκλες που να τους μοιάζουν στο εμπόριο.

 

Δείτε ολόκληρο τo βίντεο της Shari και ακολουθήστε την, αν και εσείς βρίσκεται μοναδικό το έργο της. 

source: trends.crast

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας