Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-12-13 12:37:15 +0200 Viral Video: Κωφό μωρό ακούει για πρώτη φορά τη μαμά του

Viral Video: Κωφό μωρό ακούει για πρώτη φορά τη μαμά του

Viral Video: Κωφό μωρό ακούει για πρώτη φορά τη μαμά του 470 900
Ένα μωράκι με την βοήθεια ακουστικών, ακούει για πρώτη φορά τη φωνή της μητέρας του και το internet πέφτει!

Τον περασμένο Αύγουστο, η Κρίστι Κιν έφερε τον κόσμο την Τσάρλι. Το μωράκι γεννήθηκε εντελώς κωφό, όμως οι γονείς του δεν το έβαλαν κάτω. Αποφάσισαν να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να ακούσει η μικρή τους κόρη. Έτσι κατάφεραν να πάρουν μικρά βοηθήματα ακοής για να μπορεί και η Τσάρλι να ακούει τα πάντα, όπως ακριβώς και τα υπόλοιπα αδελφάκια της. Το πρώτο “Γεια” που ακούει η φανταστική μικρούλα από τη μαμά της γίνεται η αιτία να λάμψει όλο της το πρόσωπο. 

 

Η νεαρή μαμά ήθελε να καταγράψει την στιγμή που το μωράκι τους ακούει για πρώτη φορά τα γλυκά της λόγια. Οι εκφράσεις του προσώπου της Τσάρλι που φαίνεται ξαφνιασμένη και χαρούμενη με τη φωνή της μητέρας της είναι ο λόγος που και η Κρίστι συγκινήθηκε τόσο πολύ. Όταν εν τέλει η μητέρα της της λέει “Σ’αγαπώ” το μωράκι δακρύζει. 


 

«Επιτέλους, ζήσαμε αυτή την μαγική στιγμή που περίμενα από τότε που πήραμε τα βοηθήματα ακοής. Δεν περιμέναμε να ακούσει κάτι και γι’ αυτό δεν μπορώ να βρω λέξεις για να περιγράψω την μαγεία της στιγμής», έγραψε η Κρίστι στον λογαριασμό στο Instagram.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ταξίδι της οικογένειας στον λογαριασμό τους στο Instagram.

 

Δείτε το βίντεο με το συγκινητικό στιγμιότυπο που έγινε viral. 

 


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας