Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-14 14:18:48 +0300 Η συνήθεια των ανδρών να ακουμπούν το laptop πάνω στα γονάτα τους είναι καταστροφική για το σπέρμα τους αναφέρουν οι ερευνητές. To Wi-Fi εχθρός της γονιμότητας

To Wi-Fi εχθρός της γονιμότητας

To Wi-Fi εχθρός της γονιμότητας 470 900
Η συνήθεια των ανδρών να ακουμπούν το laptop πάνω στα γονάτα τους είναι καταστροφική για το σπέρμα τους αναφέρουν οι ερευνητές.

Νέα μελέτη αργεντινών επιστημών συνδέει την τεχνολογία με το σπέρμα και τη γονιμότητα του άνδρα. Σύμφωνα με τους ερευνητές το ασύρματο δίκτυο, το γνωστό μας Wi-Fi, σκοτώνει το σπέρμα του μελλοντικού μπαμπά. 29 άνδρες πήραν μέρος στην έρευνα από τους οποίους οι ερευνητές πήραν δείγμα σπέρματος. Κάποια δείγματα εκτέθηκαν στη θερμότητα που παραγόταν από το κάτω μέρος ενός λάπτοπ ενώ αυτό βρισκόταν συνδεδεμένο με δίκτυο Wi-Fi. Τα υπόλοιπα δείγματα, εκτέθηκαν στην ίδια θερμοκρασία - ήταν όμως τοποθετημένα μακριά από ηλεκτρονικούς υπολογιστές. «Τα στοιχεία μας δείχνουν ότι η χρήση ενός λάπτοπ που είναι συνδεδεμένο με δίκτυο Wi-Fi και τοποθετείται κοντά στα ανδρικά γεννητικά όργανα μπορεί να μειώσει την ποιότητα του σπέρματος» εξηγούν οι επιστήμονες.

Πηγή: www.tovima.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας