Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 16:01:21 +0300 Το νέο ανανεωμένο site του «Μύλου των Ξωτικών», (www.milosxotikon.gr), παρουσιάστηκε επίσημα στα τοπικά και περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. To site του Μύλου των Ξωτικών

To site του Μύλου των Ξωτικών

To site του Μύλου των Ξωτικών 470 900
Το νέο ανανεωμένο site του «Μύλου των Ξωτικών», (www.milosxotikon.gr), παρουσιάστηκε επίσημα στα τοπικά και περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της E-Trikala ΑΕ, κ. Οδυσσέας Ράπτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής, κ. Γρ. Καρκανιάς, Τ. Παζαίτης και Τ. Κατσιάνης.

Ο σχεδιασμός της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης στην Ελλάδα, έχει  ολοκληρωθεί και οι πρώτες πληροφορίες για το τι θα δουν οι επισκέπτες του Μύλου φέτος, αρχίζουν να δημοσιοποιούνται.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ. Λάππας, ανέφερε ότι «Από σήμερα με το ξεκίνημα λειτουργίας του ιστολογίου ανοίγουμε ένα παράθυρο στον κόσμο για τον «Μύλο των Ξωτικών». Την πρώτη χρονιά, το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, φέτος η φιλοδοξία μας είναι να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Η εγγύηση για να πετύχουμε αυτό που προσδοκούν οι δημότες των Τρικάλων αλλά και όλοι οι επισκέπτες που θα έρθουν από κάθε γωνιά της χώρας μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό που λειτουργεί με πάθος και μεράκι, ο εξαιρετικός χώρος που υλοποιείται η εκδήλωση και η πολύτιμη εμπειρία που αποκτήσαμε από την περσινή χρονιά». Επιπλέον, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον αυτού του νέου αλλά μεγάλου θεσμού.

Από την πλευρά του ο  κ. Οδυσσέας Ράπτης, τόνισε πως η μεγάλη προσπάθεια για μια διοργάνωση Ευρωπαϊκών προδιαγραφών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ενώ ταυτόχρονα επεκτείνεται με διάφορες δράσεις σε ολόκληρη τη πόλη. Ταυτόχρονα εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνεργασία όλων των θεσμικών φορέων, των επαγγελματιών και επιχειρηματιών της πόλης.

Τα τεχνικά σημεία και τις πληροφορίες χρήσης του νέου site του «Μύλου των Ξωτικών»,  παρουσίασαν τα στελέχη της e-Trikala AE, Γ. Βάλλας, Γ. Γοργογέτας

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας