Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 11:46:36 +0200 Το ΑΛΤΙΣ μάς καλεί να κάνουμε «το τεστ της σαλάτας» στο www.altis.com.gr. Γιατί μόνο όταν το δοκιμάσουμε ωμό, στην αγαπημένη μας σαλάτα θα καταλάβουμε πόσο εξαιρετικό είναι! To τεστ της σαλάτας

To τεστ της σαλάτας

To τεστ της σαλάτας 470 900
Το ΑΛΤΙΣ μάς καλεί να κάνουμε «το τεστ της σαλάτας» στο www.altis.com.gr.  Γιατί  μόνο όταν το δοκιμάσουμε ωμό, στην αγαπημένη μας σαλάτα θα καταλάβουμε πόσο εξαιρετικό είναι!
Στο «τεστ της σαλάτας» του Άλτις, μπορούμε να πάρουμε ιδέες για ευφάνταστες σαλάτες, να γνωρίσουμε τα Eξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα ΑΛΤΙΣ, να επιλέξουμε ποιο προτιμάμε για κάθε σαλάτα και να μπούμε στην κλήρωση για να το κερδίσουμε!

ΑΛΤΙΣ «Παραδοσιακό» με πλούσια, γεμάτη γεύση ή ΑΛΤΙΣ «Απαλό» με ξεχωριστά αρώματα χαμομηλιού, αγρών και μαντζουράνας από την ελληνική φύση. Τώρα και με νέα εμφάνιση που αναδεικνύει την καταγωγή και τη φροντίδα του ΑΛΤΙΣ για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.

Όποιο από τα δύο κι αν προτιμήσουμε, ένα είναι σίγουρο:  Τα ΑΛΤΙΣ «Παραδοσιακό» και ΑΛΤΙΣ «Απαλό» είναι Εξαιρετικά μέχρι την τελευταία σταγόνα!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας