Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 15:07:01 +0200 Τι δεν πρέπει να λείπει να από το νεσεσέρ του μπάνιου για μυρωδάτα μωρά. To νεσεσέρ του μπάνιου

To νεσεσέρ του μπάνιου

To νεσεσέρ του μπάνιου 470 900
Τι δεν πρέπει να λείπει να από το νεσεσέρ του μπάνιου για μυρωδάτα μωρά.
Καλό θα ήταν να κάνουμε μπάνιο τα μωρά νωρίς το βράδυ πριν από το τελευταίο γεύμα ώστε να χαλαρώνουν και να κοιμούνται πιο εύκολα. Γενικά όμως μπορούμε να κάνουμε μπάνιο το μωρό όλες τις ώρες της ημέρας, όποια ώρα μας είναι πιο βολικό και εύκολο, με την προϋπόθεση να έχει άδειο στομάχι. Ειδικά για τα μωρά που γεννιούνται στην καρδιά του χειμώνα οι μαμάδες προτιμούν να τα κάνουν μπάνιο τις πρωινές ώρες.

Η στιγμή του μπάνιου θυμίζει στα μωρά τις στιγμές εκείνες που ήταν στην κοιλιά της μαμάς τους και τον αμνιακό σάκο. Για να απολαύσουμε το μπάνιο του μωρού σαν και αυτό απαιτείται σωστός προγραμματισμός. Για το λόγο αυτό έχουμε δίπλα μας τα πράγματα που θα χρειαστούμε!

Υγρό σαπούνι ειδικό για μωρά

Βάζουμε το μωρό στο νερό κρατώντας το σταθερά με το κεφάλι του να ακουμπά στο μπράτσο μας.  Με το άλλο χέρι βρέχουμε το σώμα του και το σαπουνίζουμε απαλά χρησιμοποιώντας ελάχιστο σαπούνι. Αφήνουμε το μωρό να πλατσουρίσει λίγο και το ξεβγάζουμε με προσοχή.  Σκουπίζουμε απαλά το μωρό δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο κεφαλάκι του.

Λοσιόν - Λαδάκι

Απλώνουμε στο σώμα του μωρού ενυδατική λοσιόν ή λαδάκι. Η στιγμή αυτή είναι ιδανική για ένα μασάζ.  Κάνουμε κυκλικές κινήσεις στο σώμα του μωρού από το κεφάλι μέχρι τα ποδαράκια του. Δεν κάνουμε ποτέ σκληρές κινήσεις και προσέχουμε να μη το πιέζουμε.

Κολώνια

Τέλος δεν παραλείπουμε μια δυο σταγόνες κολώνιας. Στο εμπόριο υπαρχούν ειδικές κολώνιες για μωρά και παιδιά χωρίς οινόπνευμα.

Tip
Κάνουμε μανικιούρ δύο φορές την εβδομάδα και πεντικιούρ μία για το λόγο αυτό δεν λείπει από το νεσεσερ το σετ του μωρού που αποτελείται από το ψαλιδάκι του
 

Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα για εσάς και το μωρό σας έως και 40% φθηνότερα εδώ

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας