Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 10:59:07 +0200 Είναι η πρώτη φορά που διορίζεται Κύπριος, ως πρέσβης καλής θέλησης για τα παιδιά. Tελετή διορισμού του Γ. Θεοφάνους

Tελετή διορισμού του Γ. Θεοφάνους

Tελετή διορισμού του Γ. Θεοφάνους 470 900
Είναι η πρώτη φορά που διορίζεται Κύπριος, ως πρέσβης καλής θέλησης για τα παιδιά.

Την Παρασκευή 6 Μαΐου, στο χώρο της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί η τελετή διορισμού του Γιώργου Θεοφάνους, ως πρέσβη καλής θελήσεως για το Hope for Children.
Στην τελετή θα παραστεί η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Σωτηρούλα Χαραλάμπους, η Επίτροπος για τα δικαιώματα του παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά, καθώς και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Οργανισμού Ελπίδα για τα παιδιά.
 
Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που διορίζεται Κύπριος, ως πρέσβης καλής θέλησης για τα παιδιά.

Το HFC "Hope for Children"- UNCRC Policy Center ('Ελπίδα για τα Παιδιά' - Γραφείο για τα Δικαιώματα των Παιδιών) είναι ενας ανεξάρτητος, μη-κερδοσκοπικός και μη-κυβερνητικός οργανισμός που εδρεύει στην Λευκωσία. Ο οργανισμός εργάζεται για την υπεράσπιση και την προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών. Αυτό γίνεται μέσω της έρευνας, του σχεδιασμού προγράμματος από τη βάση και της εφαρμογής του, και των γνωμοδοτικών υπηρεσιών που προσφέρονται στις κυβερνήσεις και τους διεθνείς οργανισμούς.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας