Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 15:59:22 +0300 Ακολουθείστε τους ταξιδευτές του πολιτισμού σ ένα μουσικό εργαστήρι για τα παιδιά Tαξιδεύοντας με την Kindermusik

Tαξιδεύοντας με την Kindermusik

Tαξιδεύοντας με την Kindermusik 470 900
Ακολουθείστε τους ταξιδευτές του πολιτισμού σ ένα μουσικό εργαστήρι για τα παιδιά
Η διαδρομή αυτή αρχίζει, όταν μια ομάδα νέων ανθρώπων με συνδετικό κρίκο την αγάπη  προς την παράδοση και τον πολιτισμό, αποφασίζει να δημιουργήσει ευκαιρίες σε εσάς  που κουβαλάτε την ίδια τρέλα. Το ταξίδι μας...περιπλάνηση, με κεντρικό άξονα τον πολιτισμό, τη λαογραφία, το περιβάλλον και τις επιστήμες. Κάνοντας στάσεις διαρκείας, με μόνιμα εργαστήρια, ή και σύντομες με μεμονωμένες δράσεις, έχοντας ως προορισμό ο καθένας την δική του Ιθάκη.

Ακολουθήστε μας σ’ αυτή την πορεία γιατί…

…” Το φθάσιμο εκεί ειν’ ο προορισμός σου.
Αλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει…
… πλούσιος με όσα κέρδισες στο δρόμο…”
Κ. Π. Καβάφης


Η Kindermusik είναι ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό μουσικό πρόγραμμα με ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας από 18 μηνών  έως 5 ετών, με διττό χαρακτήρα: αφ' ενός τη σωματική, συναισθηματική, γλωσσική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού, και αφ' ετέρου την πρώτη επαφή και την εξοικείωσή του με την Αγγλική γλώσσα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη μοναδική εμπειρία του παιχνιδιού, της μουσικής και της έκφρασης, χωρίς την πίεση της εκμάθησης, αλλά με τη χαρά της διασκέδασης. Ελάτε να γνωρίσετε την Kindermusik από κοντά, να μιλήσουμε, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε, με μοναδικό στόχο την δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Για όσους θέλουν να συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γνωριμίας στις 29/9 ώρα 12:00

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές κάθε Τρίτη και Παρασκευή 20:30 με 22:30 στα γραφεία του συλλόγου ή στις συναντήσεις γνωριμίας.

Ταξιδευτές πολιτισμού
Facebook: Πολιστικός - Λαογραφικός Σύλλογος Δάφνης

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας