Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-08-22 17:02:21 +0300 Στέλιος Κερασίδης: ο 9χρονος σολίστ στα 100 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου

Στέλιος Κερασίδης: ο 9χρονος σολίστ στα 100 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου

Στέλιος Κερασίδης: ο 9χρονος σολίστ στα 100 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου 470 900
Ο ίδιος αντλεί έμπνευση από ότι υπάρχει στο περιβάλλον του και αυτή είναι μόνο η αρχή για τον μικρό πιανίστα.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκινητικό από να βλέπεις παιδιά να κυνηγούν τα όνειρά τους και εν τέλει να τα κατακτούν. Ο Στέλιος Κερασίδης είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Ο ταλαντούχος 9χρονος, που πολλοί αναφέρουν ως νέο Μότσαρτ, συγκαταλέγεται πλέον στα 100 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου. Η κατάταξη πραγματοποιήθηκε από τα Global Child Prodigy Awards ο νεαρός πιανίστας απάντησε πως είναι ένα κανονικό παιδί που χαίρεται με την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος. 

 

Είναι άξιο να σημειωθεί πως ο Στέλιος είναι ο νεαρότερος πιανίστας που έπαιξε ποτέ στο Ηρώδειο και ταυτόχρονα ο νεότερος Έλληνας σολίστ που εμφανίστηκε στο φημισμένο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

 

Ο ίδιος έχει χαρακτηριστεί ως μουσική ιδιοφυία και έχει συνθέσει δικά του κομμάτια, όπως το Βαλς της Απομόνωσης, το Βαλς της Αναγέννησης και το Anti-War Etude που έχουν προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση. Ο ίδιος αντλεί έμπνευση από ότι υπάρχει στο περιβάλλον του και αυτή είναι μόνο η αρχή για τον μικρό πιανίστα.

 

Εμείς του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλους του τους στόχους και να ζει ευτυχισμένα! 

 

 


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας