Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-04-09 17:33:02 +0300 Την επόμενη φορά δοκιμάστε τα παρακάτω 11 απρόσμενα και αποτελεσματικά tips. Θα σας εντυπωσιάσουν! 11 τρόποι για να σταματήσουμε το κλάμα του μωρού!

11 τρόποι για να σταματήσουμε το κλάμα του μωρού!

 11 τρόποι για να σταματήσουμε το κλάμα του μωρού! 470 900
Την επόμενη φορά δοκιμάστε τα παρακάτω 11 απρόσμενα και αποτελεσματικά tips. Θα σας εντυπωσιάσουν!

Το μωρό κλαίει ασταμάτητα και δεν ηρεμεί με τίποτα; Όλοι οι γονείς λίγο πολύ έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση και τότε ευχόμαστε να υπήρχε ένας μαγικός τρόπος να ηρεμήσουμε το μωρό μας!

Την επόμενη φορά δοκιμάστε τα παρακάτω 11 απρόσμενα και αποτελεσματικά tips. Θα σας εντυπωσιάσουν!

1. "Βρουμ, βρουμ" το πλυντήριο
Κάτι που έχουμε ξανακούσει και αποδεικνύεται όλο και πιο αποτελεσματικό. Ο ήχος του πλυντηρίου ρούχων και η κίνησή του όταν είναι σε λειτουργία, φαίνεται να ηρεμεί τα μωρά. Την επόμενη φορά, ακουμπήστε το μωρό σας πάνω στο πλυντήριο χωρίς βέβαια να το αφήσετε ούτε λεπτό και συνδυάστε τις δουλειές του σπιτιού με το νανούρισμα! 

2 "Σσσσ..." στο αυτί
Ένας απαλός συριγμός στο αυτί του μωρού μας, μπορεί να αποδειχθεί μαγικός!

3. Κούνια-μπέλα
Το οτι τα περισσότερα μωρά λατρεύουν το λίκνισμα είναι γνωστό. Γνωρίζετε όμως ότι όταν το μωρό μας είναι ανήσυχο, το έντονο κούνημα είναι και πιο αποτελεσματικό; Δοκιμάστε το!

4.Βόλτα με το αυτοκίνητο
Η βόλτα με το αυτοκίνητο είναι ένας ακόμα τρόπος να ηρεμήσουμε το μωρό μας. Το κούνημα του αυτοκινήτου και ο ήχος του, είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικά!

5. Το καζανάκι
Ο πρίγκιπας William πριν ενάμιση χρόνο περίπου, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο εκείνος και η Kate κατάφερναν να ηρεμήσουν τον μικρό George. Το μυστικό τους όπλο ήταν το ... καζανάκι! Ο ήχος του νερού που τρέχει τον ηρεμούσε και όταν αργότερα μεγάλωσε, λάτρευε να βλέπει το νερό να στροβιλίζεται!

6. Η ηλεκτρική σκούπα
Μία ακόμα ηλεκτρική συσκευή που αποδεικνύεται σύμμαχός μας κάτι τέτοιες στιγμές, είναι η ηλεκτρική σκούπα! Ο ήχος που κάνει είναι ακριβώς αυτό που θέλει να ακούσει ένα μωρό για να ηρεμήσει.

7. Το ζεστό μπάνιο
Ένα ζεστό μπανάκι είναι πάντα χαλαρωτικό για εμάς του μεγάλους. Γιατι λοιπόν να μην είναι το ίδιο και για τα μωρα; Γεμίστε τη μπανιέρα του μωρού σας με ζεστό νερό και κάντε το ένα μπάνιο. Θα δείτε διαφορά!

8. Βόλτα με το καρότσι
Ο καθαρός αέρας σε συνδυασμός με το λίκνισμα μέσα στο καρότσι είναι σωτήριος.

9. Χαλάρωση στο ... relax
Πιθανότατα να είναι το αγαπημένο μέρος κάθε μωρού. Το ελαφρύ κούνημα, η στάση του σώματος και το δέσιμο που του επιτρέπει να κουνάει τα χεράκια του, είναι ό,τι πρέπει!

10. Ο ανεμιστήρας
Το φανταζόσασταν ποτέ ότι ένας ανεμιστήρας θα σταματούσε το κλάμα του μωρού σας; Και όμως! Το βουητό σε συνδυασμό με την εικόνα της κυκλικής κίνησης, το ηρεμούν.

11. Τάισμα ή άλλαγμα;
Αν δεν πιάσει τίποτα από τα παραπάνω, τότε μάλλον ο λόγος που κλαίει το μωρό δεν είναι οι κολικοί, ούτε η απλή γκρίνια. Σκεφτείτε μήπως ήρθε η ώρα του να φάει, μήπως χρειάζεται άλλαγμα πάνας ή μήπως έχει κάποιο κρυωματάκι που το ταλαιπωρεί.

Πηγή: popsugar.com 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας