Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2018-05-18 11:00:25 +0300 Μητέρες SOS αναζητούν τα Παιδικά Χωριά SOS σε Βάρη, Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολη και Ηράκλειο. SOS για Μητέρες εκπέμπουν τα Παιδικά Χωριά SOS

SOS για Μητέρες εκπέμπουν τα Παιδικά Χωριά SOS

SOS για Μητέρες εκπέμπουν τα Παιδικά Χωριά SOS 470 900
Μητέρες SOS αναζητούν τα Παιδικά Χωριά SOS σε Βάρη, Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολη και το Ηράκλειο.

Υπάρχει ανάγκη για τουλάχιστον 10 νέες θέσεις εργασίας, όπως αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση, καθώς το τελευταίο διάστημα τα Παιδικά Χωριά SOS δεν μπορούν να ανταποκριθούν στον αριθμό αιτημάτων που έχουν δεχτεί για την προστασία και φιλοξενία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η Θέση Εργασίας

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να είναι 35-50 ετών, να μην έχουν παιδιά μικρής ηλικίας, να είναι απόφοιτοι Λυκείου, με καλή σωματική και ψυχική υγεία και με δυνατότητα σταθερής παραμονής στο Χωριό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Παιδικά Χωριά SOS παρέχουν ικανοποιητικό μισθό και ασφάλιση, ετήσια άδεια και οχτώ ρεπό τον μήνα, διαμονή σε σύγχρονη κατοικία, καθώς επίσης συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση. «Το πιο σημαντικό όμως που προσφέρεται είναι η αδιαπραγμάτευτη αγάπη των παιδιών που έχουν τόσο ανάγκη μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά» όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο Ρόλος της Μητέρας SOS

Η Μητέρα SOS είναι το βασικό πρόσωπο αναφοράς για τα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS. Είναι ο άνθρωπος που ζει μαζί τους σ' ένα σπίτι του Παιδικού Χωριού SOS, προσφέροντας με τη σταθερή και ζεστή παρουσία της και με την υποστήριξη εξειδικευμένου παιδαγωγικού προσωπικού, αγάπη, φροντίδα, στήριξη και σιγουριά για να μεγαλώσουν σ' ένα περιβάλλον ασφάλειας που θα καλύπτει όλες τις φυσικές, συναισθηματικές και κοινωνικές τους ανάγκες.

Η Μητέρα SOS αναλαμβάνει υπεύθυνα την ανατροφή παιδιών που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να μεγαλώσουν κοντά στη βιολογική οικογένειά τους. Υποκαθιστά το μητρικό πρότυπο, δημιουργεί συναισθηματικούς δεσμούς με αποδοχή και σεβασμό για την προσωπικότητα κάθε παιδιού και τα βοηθά να αναπτυχθούν, προκειμένου να ενταχθούν ως ενήλικα και ανεξάρτητα άτομα δημιουργικά στη κοινωνία.
Το «επάγγελμα» της Μητέρας SOS δίνει τη δυνατότητα σε δεκάδες γυναίκες σε όλη την Ελλάδα να ζήσουν «κοινωνικά» τη μητρότητα και να βρουν ένα καινούργιο νόημα σε μια ζωή προσφοράς και συναισθηματικής πληρότητας μέσω της ενασχόλησης με παιδιά. 

Για Περισσότερες Πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να στείλουν βιογραφικό σημείωμα στο soshr@sos-villages.gr, με την υποσημείωση «Για τη θέση Μητέρας SOS» ή να επικοινωνήσουν στο 210 3238048, καθημερινά από τις 10:00 ως τις 17:00, έως την 1η Ιουνίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας