Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-05-06 19:21:24 +0300 Οι διαφορετικοί τύποι μαμάδων που κυκλοφορούν στο Facebook. Social μαμάδες
Social μαμάδες 470 900
Οι διαφορετικοί τύποι μαμάδων που κυκλοφορούν στο Facebook.

Η μαμά-Ηρακλής. Δε διστάζει  να ενημερώνει τους φίλους της  για το πόσο καλά τα πήγαν στο σχολείο, στο μπαλέτο, στο καράτε ... άλλα και να ανεβάζει φωτογραφίες από τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες και τις χειροτεχνίες τους, ώστε όλοι να μπορούν να τις θαυμάσουν!

Η μαμά- μοντέλο! Πρόκειται συνήθως για νεαρής ηλικίας μαμάδες οι οποίες διακοσμούν τον τοίχο τους ανεβάζοντας φωτογραφίες τους και αφιερώνοντας ποιηματάκια και τραγούδια!

Ίσως, να την μπερδέψετε και με τη μαμά- το ρίχνω έξω, καθώς έχουν περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά, μόνο που η συγκεκριμένη αν ρίξουμε μια ματιά στο προφίλ της, ίσως μπερδευτούμε με κάποιας 20χρονης, καθώς τα check-in και οι φωτογραφίες της είναι μονίμως από εξόδους και από ξέφρενα πάρτι!

Μέσα σε όλα αυτά τα προφίλ δεν μπορεί να λείπει και η μαμά- αθλήτρια- fitness girl! Το σώμα της φυσικά κι έχει επανέλθει στην αρχική του κατάσταση και πολύ σύντομα μάλιστα! Ασχολείται μονίμως με την υγιεινή διατροφή αλλά και με το γυμναστήριο και στον τοίχο του προφίλ της συνήθως θα βρίσκουμε συνταγές, πάντα βέβαια με χαμηλά λιπαρά, ή ακόμα και φωτογραφίες από τις εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών της που δε θα είναι άλλες από αθλήματα και ομαδικά παιχνίδια, ώστε να μας δείχνει  πως  γυμνάζονται αρκετά.

Επίσης, σίγουρα θα πετύχετε και κάποια μαμά η οποία θα κρίνει τα πάντα! Η μαμά-κριτής  γνωρίζει τι είναι καλό για το μωρό σας και φυσικά εσείς δεν κάνετε τίποτα και ποτέ σωστό. Έχει άποψη για όλα από το ποια είναι η καλύτερη πάνα μέχρι ποιες είναι οι σωστές ώρες  για να τρώει το παιδί. Πριν μπείτε στον κόπο να συζητήσετε μαζί της, να θυμάστε πως έχει δίκιο σε όλα!

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον τύπο μαμάς που δε διστάζει να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες με τα παιδιά της, που πραγματικά είναι αδύνατο να τις  δει κάποιος όλες σε μια μέρα. Μας ενημερώνει για όλες τους  τις στιγμές σαν να είναι μονίμως δίπλα τους  με μια κάμερα και δε διστάζει να τις ανεβάζει στο Facebook με τέτοια συχνότητα που ξεπερνά κάθε προσδοκία! Και φυσικά μιλάμε για τη μαμά- παπαράτσι, όπου μάλλον πιστεύει πως το Facebook αποτελεί και το προσωπικό της ημερολόγιο!

Πηγή: popsugar.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας