Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 14:07:15 +0200 Ελάχιστα πράγματα στη ζωή είναι πιο πολύτιμα από έναν ομαλό και ξεκούραστο ύπνο. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το μωρό σας. Slumber Bear

Slumber Bear

Slumber Bear 470 900
Ελάχιστα πράγματα στη ζωή είναι πιο πολύτιμα από έναν ομαλό και ξεκούραστο ύπνο. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το μωρό σας.
Στη Safebebe, δίνοντας προτεραιότητα στον ποιοτικό ύπνο του μωρού σας, αλλά και τον δικό σας, έχουμε τη χαρά και περηφάνια να παρουσιάσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Slumber Bear with Silkie, της αμερικανικής Prince Lionheart.

Το Slumber Bear είναι ένα μοναδικό, πρωτοποριακό στο είδος του. Αξεσουάρ κούνιας, το οποίο βοηθάει το παιδί σας να διατηρήσει ομαλό ύπνο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Το Slumber Bear περιλαμβάνει ένα πολύ υψηλής ποιότητας αρκουδάκι, συσκευή νανουρίσματος και το Silkie, ένα μεταξένια απαλό ύφασμα συντροφιάς.

Η συσκευή νανουρίσματος περιλαμβάνει 4 προηχογραφημένους ήχους νανουρίσματος, 1)ήχο κυμάτων 2) λευκό ήχο 3) Μελωδίες εγχόρδων κλασσικής μουσικής 4) καθώς και πραγματική ενδομήτρια ηχογράφηση των ήχων που ακούει το μωρό κατά τη διάρκεια της κύησης. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να ηχογραφήσετε το δικό σας νανούρισμα, παραμύθι ή τραγουδάκι!

Το πρωτοποριακό στοιχείο του Slumber bear, είναι το γεγονός ότι αφού ακουστεί το νανούρισμα που επιλέξατε, η συσκευή τίθεται σε κατάσταση αναμονής και επανεργοποιείται μόλις το μωράκι σας το κουνήθει ή κάνει κάποιο θόρυβο. Η συσκευή νανουρίσματος κρύβεται έξυπνα στην ειδική θήκη στην κοιλίτσα του slumber bear, που είτε τοποθετείται μέσα στην κούνια, ή στερεώνεται στο κάγκελό της με το σκριτς σκρατς που έχει στα χεράκια του.

Το Slumber Bear συντροφιάς είχε αρχικά δημιουργηθεί από παιδιάτρους για χρήση σε μαιευτήρια και θαλάμους νεογνών, και τώρα χρησιμοποιείται με επιτυχία από γονείς, νοσοκόμες, και μαίες εδώ και 25 χρόνια στην Αμερική και την Αγγλία. Το μεταξένια απαλό Silkie, απορροφά την μυρωδιά της μαμάς και του μπαμπά έτσι ώστε το μωράκι μας να αισθάνεται την παρουσία μας την ώρα που κοιμάται εφυσυχάζοντας το.

"Η ηρεμία είναι από τα πιο πολύτιμα δώρα που μπορούμε να προσφέρουμε στο μωρό μας" μας λέει η Κέλλυ Γιαννάκη Marketing & Sales Director της Safebebe. "Για τα μωρά και τους γονείς, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δώσουμε την αίσθηση ηρεμίας και ασφάλειας, μετά την αγκαλιά της μητέρας, από το αρκουδάκι συντροφιάς. Το Slumber Bear εξασφαλίζει γαλήνη για το μωράκι μας και χαλάρωσή στους γονείς για να το απολαύσουν."

Το Slumber Bear με το μαντιλάκι Silkie, υπάρχει διαθέσιμο σε μπεζ, ροζ, και μπλε χρώμα στο www.safebebe.gr καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, μαζί με πολλά άλλα προϊόντα της Αμερικάνικης Εταιρείας Prince Lionheart τα οποία και τα χαρακτηρίζει το design, η λειτουργικότητα, και οικονομία.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας