Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-04-19 12:08:10 +0300 Κριστιάνο Ρονάλντο: Έχασε στη γέννα το ένα από τα δίδυμα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έχασε στη γέννα το ένα από τα δίδυμα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έχασε στη γέννα το ένα από τα δίδυμα 470 900
Η γυναίκα του διάσημου ποδοσφαιριστή, ήταν έγκυος σε δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το κορίτσι βρίσκεται κανονικά στη ζωή, αλλά το αγόρι «έσβησε».

 

Μία από τις πιο τραγικές στιγμές που μπορούν να βιώσουν οι γονείς, έζησε χθες η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, πέθανε στη γέννα το ένα νεογέννητο παιδί του. Κατά τη διάρκεια της γέννας των δίδυμων παιδιών του από την Χορχίνα, τη σύντροφό του, το ένα από τα δύο του παιδιά έχασε τη ζωή του.

 

Η γυναίκα του διάσημου ποδοσφαιριστή, ήταν έγκυος σε δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το κορίτσι βρίσκεται κανονικά στη ζωή, αλλά το αγόρι «έσβησε». Ακόμα οι γιατροί δεν γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος ήταν ο λόγος για αυτήν την τόσο άδικη απώλεια. 

 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο:

 

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας.Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα» έγραψε ο Ρονάλντο.

 

Συλλυπητήρια στην οικογένειά. Καλή δύναμη!

 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας