Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-08-03 13:15:40 +0300 Οι εξετάσεις της εγκύου, τώρα και από το σπίτι! Pregnabit: Η νέα φορητή συσκευή παρακολούθησης της υγείας του εμβρύου

Pregnabit: Η νέα φορητή συσκευή παρακολούθησης της υγείας του εμβρύου

Pregnabit: Η νέα φορητή συσκευή παρακολούθησης της υγείας του εμβρύου 470 900
Οι εξετάσεις της εγκύου, τώρα και από το σπίτι!

Το Pregnabit είναι μία καινοτόμα συσκευή για εγκύους, η οποία δίνει τη δυνατότητα στη μέλλουσα μαμά να μπορεί ανα πάσα στιγμή να ελέγξει την κατάσταση υγείας του μωρού της. 

Δημιουργός του Pregnabit είναι η Πολωνή επιστήμονας Patricia Wizinska-Socha. Η ιδέα αυτή προέκυψε όταν το παιδί μιας φίλης της δεν τα κατάφερε στη γέννα. «Μετά από αυτό ελέγξαμε τα δεδομένα, τόσο στην Πολωνία όσο και παγκοσμίως, και αποδείχτηκε πως τα περιγεννητικά ποσοστά θνησιμότητας είναι υψηλά, και πιστεύω στα αλήθεια πως μπορούν να μειωθούν» δήλωσε σε συνέντευξή της.

Σκοπός λοιπόν τον Pregnabit είναι η έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων και αποφυγή επιπλοκών τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η εξέταση διαρκεί περίπου 30 λεπτά και γίνεται με την τοποθέτηση της συσκευής στην κοιλιά της εγκύου με τη χρήση μία ειδικής ζώνης. Η μέλλουσα μαμά μπορεί να στείλει επιτόπου τα αποτελέσματα στον γιατρό της και να ζητήσει στυμβουλές από μαίες και ένα εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 και ήδη χάρισε στην Patricia Wizinska-Socha το βραβείο "Εφευρέτης της Χρονιάς, 2016".

Πηγή: globaltimes.cn
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας